Kriminella vänder sig till DO

Av Stefan K

10 fångar på Arnöanstalten i Nyköping har vänt sig till DO för att de känner sig kränkta av anstaltsledningen.

Fångarna som alla har utländsk bakgrund har vänt sig till DO med påståendet att de särbehandlas p.g.a. sitt etniska ursprung. Bl.a. anklagar de anstaltsledningen för att bevilja permissioner till svenskfödda fångar, samtidigt som de själva får avslag. Det verkar som att även arbetsskygga fångar ser DO som en kassako för personer med utländsk bakgrund.

Tidningen SN ville inte låta webbläsarna ta del av denna nyhet, så därför får ni artikeln på bild.

4 thoughts on “Kriminella vänder sig till DO

  1. stackare, det är så jobbigt att vara svensk, det är så synd om dig och dina likasinnade, negativa, rasistiska, som bara gnäller på alla andra och försöka hitta orsaker till att hata istället för att ta tag i sitt eget och våga vara man.

    jag har bott i Sverige i 35 år, jag älskar Sverige, och tänker inte stå och se när sådana idioter som ni förstöra landet, ni säger att ni älskar ert land, eller hur.
    ni älskar inte ert land och ert land älskar inte er, Sverige är lite mer än några kvartsnazzar som skriker utan röst. ni kommer aldrig att styra Sverige, för ni är för korkade för det och de allra flesta svenskar vill inte ha ett inavelsland, det räcker med bernadottarna. vi är svenskar allihopa, vit, svart eller gul. ni klagar på att alla som kommer till Sverige vill bara utnyttja, hur många svenskar tror inte du utnyttjar samhället? men det är klart, de är ju svenskar. det är lättare att se andras fel än sina egna. pucko. skaffa dig något vettigt att slåss för istället för att skapa hat, det hjälper inte Sverige..

  2. Friskt vågat är hälften vunnet, och i Abzurdistan (det som en gång var Sverige), är chanserna ofantligt mycket större än så, och då särkilt om man tillhör invasionstrupperna från MENA-länderna.

  3. Jag skrev till DO i morse och ville ha ut anmälan. De svarade bums men kan bara lämna ut anmälan utan namn trots att det är en offentlig handling och då svalnade intresset. Jag undrar om detta är riktigt. Domar är offentliga, då får man utan problem ut namn, adress, medborgarskap, personmummer, adress osv. Varför skulle då namnen vara hemliga vid en skitanmälan som denna. Jag har en bekant som jobbat på anstalten och det verkar som det är en del fångarnas hobbys att skriva anmälningar och klaga till allt och alla.

Kommentera