Imad Alzuriey DÖMD för mord till fängelse på livstid

Uppdatering 2011-12-29: Imad Alzuriey döms till livstids fängelse för

  1. Mord 3 kap 1 § brottsbalken
  2. Grov misshandel 3 kap 6 § 1 st brottsbalken

Påföljd Fängelse på livstid enligt 34 kap 1 § 1 st 2 p brottsbalken

Imad Alzuriey ska solidariskt med Omar Hidel, Marcus Larsson och Tobias Sandström utge skadestånd till Daniel Castillo Zarate med 54 350 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker.

Imad Alzuriey ska utge skadestånd till:

A) Alexander Dobreva med 50 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

B) Valentino Dobreva med 50 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

C) Malin Svala med 50 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

D) Emina Rifati med 50 000 kr jäme ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

E) Dödsboet efter Zirhid Dobreva med 46 277 kr jäme ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen (1975:635) från den 10 juli 2011 till dess betalning sker;

-Pettersson konstaterar att landet idag har blivit en liten aning bättre…

SvD Aftonbladet med fler rapporterar mycket kortfattat om nybyggaren c:a en timme efter Petterssons med en bråkdel av informationen och givetvis utan namn och bild på mördaren, våldtäksmannen, misshandlaren, rånaren, narkotikahandlaren, hälaren m.m. och hans karriär. Det är ynkligt att PK inte ens kan nämna ett dömt svin vid namn.

Tidigare 2011-12-01: Från häktet försökte Brödraskapsmannen påverka vittnen. Hans brev används nu emot honom när han ställs inför rätta för knivmord. En av hans tidigare medmisstänkta, Alex Akbar Ghara Mohammadi, är avförd från utredningen, han mördades i förra veckan.

Den 10 juli i år bröt ett slagsmål ut vid en svartklubb på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Dörrvakten, Zihrid Dobreva hade nekat en grupp män från gänget Brödraskapet att komma in – det var en privat tillställning den kvällen. Dörrvakten misshandlades och under tumultet stack högg någon honom i ryggen med en 22 cm lång så kallad butterflykniv. Hugget tog under höger skulderblad, nära ryggraden, punkterade lungan och snittade av en av kroppspulsådrorna.

Dörrvakten verkar också fått ta emot mer våld mot övriga delar av kroppen. Medan han sjönk till marken flydde Brödraskapsmännen. Ambulansen larmades och den knivhuggne mannen fördes till akuten medan hans bröstkorg sakta fylldes med blod. Efter fem dagar på sjukhus dog han.

Imad Alzuriey, medlem i Malmöavdelningen av Brödraskapet häktades tillsammans med flera kamrater. Nu åtalas enbart Imad Alzuriey för mord. Fem vittnesmål knyter honom till brottet. Tre av vittnena har fått se konfrontationsfilmer – Imad Alzuriey utseende ställts mot flera andra liknande personer, och pekat ut honom som den skyldige.

Imad Alzuriey erkänner att han var på platsen, men han förnekar att han använde kniven. Polisen kan inte knyta honom tekniskt till mordvapnet – det finns inga fingeravtryck eller dna eller liknande som knyter honom till den. Däremot hade Alzuriey offrets blod på sina kläder, vilket ihop med vittnesmålen anses tillräckligt besvärande för honom för att få honom fälld för brottet. Bland bevisen finns också beslagtagna brev som Alzuriey skrivit från häktet till personer med anknytning till händelsen. Alla brev från en häktad som har restriktioner läses och kontrolleras och här anser sig utredarna ha hittat belägg för påtryckningar.

Tillsammans med sina gängkamrater ställs Alzuriey också inför rätta för en grov misshandel tidigare under kvällen. En 32-årig man blev nerslagen med en flaska på Cuba Café i Folkets park. När han låg på marken blev han sparkad och slagen. och fick ”…sår i hårbotten, rodnader och svullnader i huvudet, sår på pannan och kinderna, svullen näsa och spruckna läppar.” Två ordningsvakter, en dörrvärd och Cuba Cafés chef blev vittnen till händelsen.

Den 31-årige Malmöledaren för Brödraskapet Alex Mohammadi, som sköts till döds i Taxiverkets lokaler på Volframgatan i förra veckan, var med vid båda tillfällena där personer nu åtalas. Han satt en period häktad för inblandning i knivmordet. De uppgifter han lämnat i förhör kommer att läsas upp, eftersom han inte kan förhöras i rätten.

HÄR kan ni läsa mer om den fina familjen Alzuriey.                 Sydsvenskan 

Imad Alzuriey har en gedigen meritlista, grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande m.m. men han saknar inte humor 2009 gick han ut i media och beklagade sig över alla kriminella i Rosengård och gick med i ”Ett Våldsfritt Sverige” där han blev heltidsanställd trygghetsvärd. Skattebetalarna betalade alltså hans lön medan han begick brott.

-Pettersson skulle inte ha något emot att den här släkten bosatte sig i Libanon där de hör hemma…

TR B 6943-11

181 thoughts on “Imad Alzuriey DÖMD för mord till fängelse på livstid

  1. Malinka heter Malin Söderman! På facebook Malinka Corleone. Stor i truten men liten i verkligheten. En besöksluder var hon åt fouad i fängelset:-) sant nåt bättre kunde tjejen inte få!

  2. Ni har verkligen inget hjärta,
    Ni är så jävligt dumma i huvudet.
    Och Imad är inte våltäksman.
    Så ni kan bara dränka er.
    Och Imad är en bra pappa så ni har ingen rättighet att sitta och snacka en massa skit förstår ni.
    Ni är så jävligt duktiga på att sitta framför o skriva en massa skit, men träffa mig istället och säg de framför mig istället.
    Ni kan lägga ner en massa skit på andra men kan ej sköta ert eget.
    IMAD ÄR OSKYLDIG så fuck off hela köret .
    Och hans fru är ren hon är inte som dig NINA HOOOOORA!!!!!

  3. Vad kul att systern påpekar att han har barn. Stackars stackars, verkligen stackars små pojkar. En pappa som e mördare och våldtäktsman och en mamma som springer med halva stan. Stackars stackars små barn….

  4. Imad Alzuriey har begått ett mord och blivit dömd till livstid för sina illgärningar. Case closed! Att vissa odisciplinerade och uppenbarligen hjärntvättade individer sedan påstår att berikaren är oskyldig är irrelevant.

  5. Zena:
    Vi kan alltid spärra in er, antingen för de brott ni begått eller låsa in på dårhus (psykiatrisk klinik om du förstår) för det kan man göra med såna som har för lite hjärnceller!
    Hoppas din bror får det han förtjänar i fängelset! Griskött varje dag, fast de säger att det inte är det, för ni är så lättlurade!!

  6. Neej för helvete nu räcker de med ert jävla skit snack asså…
    Imad är OSKYLDIG bara inse de för fan.
    Ni sitter bakom skärmen och kan börja skriva en hel jävla tidning om min bror och om min familj.
    En gång till jag läser att ni sitter o dömer min bror och min familj då jävlar kommer inte deta sluta illa för då kommer min mun börja sätta i gång för nu har jag fått fucking nog …..
    Imad är gift och har två barn själv…
    Men han sköt ingen jävla Zack eller vad människan heter….
    Imad är oskyldig dem hittade bara blod på hans kläder men de va dock inte ZACKS BLOD……
    UTAN DE VA HANS EGEN BLOD era idioter….
    Nu räcker med med att döma min familj har ni inget bättre för er än att sitta och skriva ner en mamma skit snack på min familj…
    Jobbar ni inte gör något o sluta skylla på oss hela jävla tiden…
    Och jag lovar er en vacker dag kommer imad komma ut och då jävlar ska han bevisa att han är oskyldig….
    Och min familj kommer alltid finnas i SVERIGE OCH SPECIELLT i MALMÖ .
    SÅ ni kommer aldrig kunna få ut oss härifrån….
    Tyvär beklagar så svälj er fucking tunga och hållkäften för nu har jag fått nog på ert jävla skit snack……
    MVH
    Zena Alzuriey den stolte syrran till Imad Alzuriey

    • Tack för dina vänliga ord Zena. Men det är inte vi som dömd Imad. Det är Tingsrätten och han borde ha tänkt på sin fru och barn och blivit en hederlig arbetande människa.

      Det är synd om barnen som har en pappa som är dömd för grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande osv.

  7. Kommentaren borttagen av Pettersson. Språket var fullständigt obegripligt och innehöll nästan bara könsord. Tydligen från en 4-5 åring som ännu inte börjat skolan. Avsänt från centrala Malmö.

  8. Fattar mig inte på typer som Imad. Han har gjort så att 3 fina pojkar blivit faderslösa, zikis barn. Dessutom så har kålhuvudet själv 2 barn, visserligen med en som legat med, jag ljuger inte om jag säger halva stan! Men ändå… Har man barn själv borde man ha lite mer vett i skallen, kan man tycka..

Kommentera