Invandrargäng dömt för sexuellt utnyttjande och våldtäkt av barn

Pettersson

Under oktober och november 2010 utsattes en 13-årig irakisk flicka som redan hade det svårt för grova sexuella övergrepp i Katrineholm.

Nu har gärningsmännen dömts vid Nyköpings Tingsrätt om detta skriver lokaltidningarna Katrineholms Kuriren och Södermanlands Nyheter så här…nej jag bara skojade, de skriver inte ett skit. Inget som jag kan hitta i nätupplagorna i varje fall. De kanske inte tycker att våldtäkt av barn är någon nyhet att skriva om, i varje fall inte när nybyggare är inblandade.

Nyköpings tingsrätt dömde:

Denis Ramadani (zigenare), född 1989 och medborgare i Serbien och Montenegro, för våldtäkt mot barn till fängelse 2 år. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 110 000 kronor

Enis Ramadani (lillebror till Denis), född 1995 och medborgare i Serbien och Montenegro, för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i 35 timmar.

Adam Sador Fitwi Mesghena, född 1994 och medborgare i Eritrea, för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i 45 timmar. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 10 000.

Yafiet Samson Weldehaimanot, född 1995 och medborgare i Eritrea, för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i 30 timmar. Måste ha tolkbehov på Tigrinja.

Adam Fitwi Mesghena ska även solidariskt med Enis Ramadani och Yafiet Weldehaimanot utge skadestånd till målsägandenmed 20 000 kronor.

En 15-åring deltog men är för ung för att dömas och blir ett fall för socialnämnden.

─ Pettersson ser inget om utvisning trots att det borde vara aktuellt nu när kulturberikarna lärt oss det vi behöver veta om deras olika kulturer.

Nyköpings tingsrätt, mål nr B 3790-10

3 thoughts on “Invandrargäng dömt för sexuellt utnyttjande och våldtäkt av barn

  1. Vi får hoppas att Ekroth kan ta en ny vända i Riksdagen med obligatorisk utvisning för våra små kulturskatter. Om våra nybakade körkortsinnehavare klantar till det under de två första åren ryker körkortet tämligen utan diskussion. Tja vi kan om vi vill.

Kommentera