Annonskampanj: Jesus var muslim

Av Pettersson

I Australien bedriver muslimer en kampanj om att Jesus var muslim trots att all historiekunskap påstår att både han och de som skrev nya och gamla testamentet var judar.

Enligt islam ska Jesus kliva ned från himmelen och slåss på deras sida mot de kristna.  Skitsamma, de får kalla Jesus vad de vill och påstå vad de vill. Vi har yttrandefrihet, jag för min del tror att Muhammed är en av de falska profeter som Jesus varnade för.

Problemet är att islam och muslimer inte tillåter någon som helst kritik eller granskning av sin egen religion och ideologi. De har redan i de islamska länderna infört lagar mot hädelse (blasfemi) och de försöker få FN att godkänna dessa lagar över hela jorden och det innebär att det inte ska gå att kritisera dem för något eftersom de inte skiljer på religion och politik.

De får säga vad de vill men om någon skulle vara dumdristig nog att påstå att muselmanen Mohammed som satt på berget Hira och fick Allahs uppenbarelser genom ärkeängeln Gabriel var påtänd och såg hallucinationer  så kräver galningarna att du ska halalslaktas på grymmast tänkbara sätt.

─ Pettersson anser att dessa ökengalningar ska ha yttrandefrihet men vi ska inte låta dem ändra eller påverka våra lagar. Accepterar de inte vårt liv och våra regler är det bara för dem att säga ajöss till det bekväma livet med socialbidrag och börja rida kamel igen.

Tundratabloids

1 thoughts on “Annonskampanj: Jesus var muslim

  1. De har helt fel. Jesus var den första hippien som hellre ville chilla med sina homeboys och ha lite sweet love från sina groupies än att skapa en religion eller för den delen bråka med ”The Man”…

Kommentera