Nio år för våldtäkt mot 84-åring

En 23-årig man som våldtog en 84-åring i hennes hem i Falun i november förra året dömdes idag till nio års fängelse av Falu tingsrätt. Han döms även att betala ett skadestånd på 400 000 kronor till kvinnan, skriver Dala-Demokraten på nätet. Utöver grov våldtäkt döms mannen för våldsamt motstånd, brott mot knivlagen och narkotikabrott.

Ovanstående enligt Falun TT som dock glömde att rapportera att mannen heter Lamin Abdikarim Ali, 1987-04-10 och är somalier. Tidigare hette han Jassin Abdikarim Mahamud och har en historia av grova brott bakom sig, bland annat grov våldtäkt och misshandel av Jenny Lemon samt rån. Trots detta kan Pettersson inte hitta något om utvisning i domen.

6 thoughts on “Nio år för våldtäkt mot 84-åring

  1. Vi måste införa en möjlighet att dra tillbaka svenska medborgarskap och det med det snaraste.
    Arma kvinna hur är det möjligt att komma över en sådan vidrig händelse.
    Om ni måste ni politiskt korrekta ta emot allvärldens bråte se då för tusan till att ALDRIG ge dem PUT förrän de har levt ett oklanderligt liv i Sverige under minst 10 år.
    Kan ni inte ens förstå det enklaste ?

  2. Solbränd kille, lite ”egna” namn uppe i Dalarna…..nu börjar jag förstå 400 000 då har ju tanten pensionen räddad……för ni tar väl inte pengarna från skattebetalarna??…!!…

  3. Jag tänker inte kalla någon Pucko. Men mitt sunda förnuft säger att han förverkat sin rätt att bo i Sverige.

  4. utvisning? han är ju svensk medborgare, alltså kan han inte utvisas. läs på lite, pucko.

    • Ursäkta, jag visste inte att han var svensk medborgare. Jag har bara sett att han var folkbokfört i Falun men i en del andra länder drar de in medborgarskapet och skickar iväg fanskapen dit där de är födda.

      Läs på lite Pucko!

Kommentera