Lyd inte de lättkränkta muslimerna

Av Pettersson

Än en gång har Sverige fallit på knä inför islam och stoppat en föreställning därför att någon sagt sig bli kränkt av att ett korancitat använts, denna gång i dansföreställning. Islam behöver provoceras mer, inte mindre.

Det var på Kulturhuset i Stockholm som en dansföreställning förra helgen skulle ha premiär. Ett nummer stoppades då någon på Facebook sagt sig bli kränkt över att numret innehöll korancitat. Chefen stoppade omedelbart numret, kanske av rädsla för att bli dödad likt FN-medarbetarna i Afghanistan.

I Dagens Nyheter skriver författaren Lena Andersson vasst om denna underkastelse, Den sårades makt och Dick Erixon tar upp problemet HÄR.

─ Pettersson tror att vi ska provocera islam mer, på samma sätt som vi driver med allt annat i väst måste muslimerna inse att de lever i annan värld och lära sig tåla skoj. På köpet kanske de lär sig garva åt skiten och inse att vi inte viker oss. Då kommer de att inse att det inte lönar sig att mörda svenska FN anställda för att en präst i USA eldat upp ett exemplar av deras sagobok.

One thought on “Lyd inte de lättkränkta muslimerna

Kommentera