Efterspel till Husbyöverfallen på småflickor


Av Pettersson

Två gånger har vi skrivit om om överfallen på småflickor här och här.

Nu har Nordisk ungdom som har en hemsida här gjort en film i protest mot att vanliga medierna inte rapporterar om händelsen. Den våldtagna elvaåriga flickans mamma uppger att hon blir kallad rasist för att hon uppger förövarnas etnicitet.

T.o.m. Politisk Inkorrekt har förbjudit länken till filmen här, oklart varför. Pettersson visar filmen eftersom jag är emot censur och varken hemsidan eller organisationen bakom är olaglig så jag tror våra läsare klarar detta.  

Attendo som driver Björkuddens Transitboende har 13 olika transitboende där de får upp till 80 000 kr i månaden per ”barn”  

Här visas en film från Attendo om boendet.

Uppdatering:

Polisen hårdbevakar just nu våldtäktsmännen på transitboendet Björkudden i Solna. Klockan 18 på söndagskvällen befinner sig flera nationalister vid anläggningen och säger till nationell.nu att där står många piketbussar och två radiobilar. Polisen har spärrat av hela gården och det är totalt förbjudet att vistas där. Polispatruller bevakar ett stort område kring boendet.

– Ingången vaktas av poliser och väktare. Det är fullt pådrag, säger en nationalist på plats till nationell.nu.

– Nu anländer fler piketbussar, säger nationalisten innan han lägger på telefonen.

Uppdaterad 19.21:

Nationalisterna har nu täckt hela området med flyers och banderoller. Patrik Forsén, som är en av nationalisterna på plats, säger till nationell.nu att polisstyrkan som beskyddar våldtäktsmännen är ”löjligt stort”. – Men ingen som går i närheten av det här området kommer kunna missa vårt budskap. Vi har täckt rubbet!, säger Forsén.


2 responses to “Efterspel till Husbyöverfallen på småflickor

 • ollirein

  Varför gick de inte lugnt fram och knackade på dörren först, eller kanske skickat fram två eller tre för att kanske få dem att öppna porten. Sedan hade nog två till tre stycken orkat hålla dörren öppen under tiden resten av gruppen hade avancerat och jagat undan personerna i hallen och vid dörren. Sedan borde de haft ett antal minibussar som hämtade upp alla så fort att ”aina” inte kunnat hunnit dit. Sedan har de ju kunnat haft några ur gruppen med och fått ett rejält kok stryk, innan de dumpats på någon väg relativt ödsligt.
  Det hade varit en riktig jägarkupp, som hade nått flera syften.

  Gilla

 • Stefan K

  Vi tål att se filmen. Media lär inte rapportera om denna protest då sanningen om den nedtystade händelsen på Husbybadet skulle komma upp till ytan och detta lär ingen av våra nyhetsmedier vilja medverka till. Varför undrar ni? Svaret vet ni givetvis!
  Frågan är varför inte AFA dyker upp och tar de skyldiga ”barnen” i försvar som de alltid gör, oavsett om de befinns vara skyldiga eller ej.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: