Gruppvåldtog och filmade 14-åring – fick 30-70 timmars ungdomsvård


 Av Pettersson

Fyra unga män av blandad härkomst dömdes igår till ungdomsvård för att ha gruppvåldtagit en 14-årig flicka på Tensta fält under hösten 2010. Invandrargänget filmade även våldtäkten med sina mobiltelefoner och spred filmen bland annat till elever på flickans skola.

Eftersom flickan var under 15 år vid brottstillfällena döms de fyra invandrarna för grov våldtäkt mot barn. De döms också för sexuellt ofredande för att ha spelat in filmen. För spridningen av filmen åtalades de även för grovt förtal, men friades. Straffet för gärningsmännen blev mellan 30 och 70 timmars ungdomstjänst samt vård.

Flickan har tvingats byta skola efter övergreppen. Gärningsmännen däremot går kvar, och de utvisas inte ur Sverige.

− Pettersson undrar varför svinen inte är på väg till svinstian med enkelbiljett.

Burak Yigin döms för våldtäkt mot barn, sexuellt utnyttjande av barn och sexuellt ofredande till ungdomsvård och genomgå 30 timmars ungdomstjänst. Åtalet om grovt förtal ogillas.

Ismail Kuzey döms för sexuellt utnyttjande av barn, sexuellt ofredande och sexuellt ofredande till 70 timmars ungdomstjänst. Två åtal om grov våldtäkt av barn och ett av grovt förtal ogillas.

Bengt (på bilden) Seth Kanteh Hellberg döms för sexuellt ofredande till ungdomsvård. Två åtal om grov våldtäkt mot barn och ett av grovt förtal ogillas.

Marten Barsom döms för sexuellt utnyttjande av barn och sexuellt ofredande till 70 timmars ungdomstjänst.


5 responses to “Gruppvåldtog och filmade 14-åring – fick 30-70 timmars ungdomsvård

 • ollirein

  Förstår inte du Hasan att gruppvåldtäkter är att betrakta som mord. Man mördar kvinnornas självaktning och många av dem begår självmord, endera direkt efter våldtäkten, eller efter ett tag när de inte orkar med sitt självförakt, eller att de känner att de har skuld i det som skett.
  Att skitstövlar som du inte har minsta förståelse för vad det dessa sjuka araber och troligtvis också du har gjort, beror på er oerhörda egoism, som gör att ni aldrig kan komma in i ett civiliserat samhälle. Om jag skulle råka på dig någotsånär ensam, så be du ordentligt till din förbannade Allah att han är dig nådig, för jag kommer inte att vara det.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  hasan:
  Tack för ditt intressanta inlägg..Fortsätt nu din SFI-kurs,och du ska se att om några år,kan vi ALLAH förstå vad som ligger dig sååå tungt kring ditt hjärta…Good Luck !!

  Gilla

 • ollirein

  Hasan, är du nyligen inkommen eller har du skitit i att gå på SFI. Du kanske inte kan lära dig svenska, på grund av att du är för dum i huvudet, kanske till och med intelligensbefriad. Varför går du in på ett debattforum när du inte har något språk? Du får använda engelska om det skulle göra någon skillnad, men det betvivlar jag. Kanske någon annan kan tolka det du vill ha sagt. Ditt försök att skriva svenska sket sig tyvärr.

  Gilla

 • hasan

  ni flikor viftar med svansen gor o läger er minst 20 gånger sen går ni anmäler grabbar som inte ska bli anmälda era skit poliser gör riktiga voltäkter snakas inget domare gör samma sak finns inget irubrik et ord sprok seger jag viftar tiken hanen bazzz så ni vet okey jannar ta han dom ära syror o mammor

  Gilla

 • ollirein

  Domarna måste väl gå att överklaga till hovrätten. De bör ju alla få minst 2 -3 år på ungdomsvårdsskola. Det de har fått har ju inget straffvärde alls. Ungdomstjänst sitter de ju av vid någon dator.
  Vad är det för domare som dömer på det här sättet. Dessa ungdomar kommer från länder med hårda straff, de skrattar med all rätt åt dessa fåntrattar till domare och politiskt tillsatta nämndemän i tingsrätten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: