Här krigar invandrargängen mot polisen i Rosengård

Av Pettersson som fortfarande undrar var Lena Sundström och TV4 är?

Det organiserade invandrarvåldet i den mångkulturella katastrofstadsdelen Rosengård i Malmö har eskalerat. Under natten till tisdagen ägnade sig en stor grupp vuxna män åt att tända eld på bilar och raketbeskjuta polis och förbipasserande.

Dolda bakom buskar bombarderade en grupp om 15 invandrarmän det stora polispådrag som satts in emot dem under måndagskvällen. Raketer avfyrades även mot passerande bilar och mot en bensinmack. En kort episod ur upploppen, som började redan i söndags, går att se ovan.

Efter en stor insats lyckades polisen slutligen få kontroll över situationen. Flera av gärningsmännen har identifierats – samtliga är mellan 17 och 31 år gamla.

Källa: Fria tider

5 thoughts on “Här krigar invandrargängen mot polisen i Rosengård

  1. Hej Ollie, jag förstår inte heller varför man skall ha dialog med 13,14 och 15 åringar om detta. Antagligen i förebyggande syfte så att de inte gör likadant när de är 17- 31 år! Om jag hade varit förälder till ett högstadiebarn där så hade jag blivit förbannad. Ta dom som krigar och bötfäll och utvisa.
    Detta är politik på en högre skola, nu blundar vi så finns inte problemen. Lågt

  2. Det börjar vara dax för att sätta in de små arméenheter vi har kvar. Bland annat bör vi för detta ta hem ca två plutoner av krigsvana elitsoldater från Afghanistan, vilket gör ca 80 soldater inklusive befäl. Dessa sätts in på kritiska punkter och kompletteras med andra soldater från garnisonerna runt om i Sverige, främst av dem som varit i Afghanistan senast.
    Det behövs militärens mörkersikten och lite tyngre vapén och arméns annorlunda sätt att ta sig an en sådan här uppgift. Vi har ju inget gendarmeri som många andra Europeiska länder. Dessa är ju ett mellanting av soldater och poliser.
    Varför ska man nu tala med högstadieelever. De som gjort det här är yngre män från 17 – 31 år och de har för länge sedan slutat högstadiet, om det inte finns särskilda omständigheter.
    Vi har genom politiker och journalisters försorg fått detta elände att ta reda på. Då är det dessa två kategoriers skyldighet att på bästa sätt vara behjälpliga vid insatserna.

  3. Skickat till TV 4 idag.

    Hej. Jag såg en debatt häromdagen i er kanal med Lena Sundström om en somalisk kvinna som trakasserades i Tommelilla, det är bra att sådant tas upp men för balansens skull de som trakasserar svenskar också tas upp i samma omfattning heller mer eftersom det är betydligt vanligare.

    http://petterssons.bloggsida.se/politik/har-krigar-invandrargangen-mot-polisen-i-rosengard

    http://petterssons.bloggsida.se/diverse/kanal-dubbelmoral

    Med vänlig hälsning, Tommy Pettersson

  4. Om man blundar tillräckligt hårt och håller för öronen så kan man kanske inbilla sig att det som händer inte händer.
    Våra folkvalda gillar olika men lever med likar.

Kommentera