Vi grillar olika

Av Pettersson

Med anledning av helgens grillfest i Bandhagen där en afrikansk familj rökskadades efter en grillfest inomhus kommer nu Aftonbladet med en ny kampanj…

Källa: (hittade bilden i en kommentar av signaturen zelotai i PI)

6 thoughts on “Vi grillar olika

  1. Benny! Vems är felet om elementen står på 2 grader Celsius? Det är inget hyreshus han bor i, utan det är förmodligen bostadsrätt eller eget radhus. Vem är ansvarig för det boendet Benny?
    Det blir dyrt för bostadsrättsinnehavaren. Samtidigt måste man ju också fundera över vilka fler dumheter som den här personen kan ställa till med. Det är ju livsfarligt att ha sådana här personer även som hyresgäster. Vanligt hederligt folk kan ju komma till skada nästa gång de får för sig att göra något dumt igen.
    Bygg ett antal hyddor med stampade jordgolv till de invandrare som aldrig bott i hus istället.

  2. Hej Benny. Vilken polis har sagt detta och vilka ögonvittnen?

    Enligt Maria Hugolf, befäl vid ledningscentralen på Stockholmspolisen grillade familjen inomhus och en anmälan för allmänfarlig vårdslöshet har skrivits.

    Samtliga tidningar jag tittat i rapporterar samma sak, grillning inomhus!!!

  3. Enligt polisen och ögonvittne har de människor INTE grillat varken inomhus eller utomhus. De tände kolen på en grill utomhus och sen när det var bara glöden kvar tog de in glöden för att värma huset. Elementen i huset var nästan på 2 grader och iskallt på golvet och hela utrymmen.

  4. Ja det är bara att hålla med för det gör vi. Fast inomhus nej där går gränsen, klart onyttigt.
    + 10 här med.

Kommentera