Rasistisk människohandel ─ myndigheterna blundar


Av Pettersson

Tidningen DailyMail har nyligen tagit upp att det pågått stora övergrepp i centrala och norra England i mer än 10 år. Polischef Alan Edwards säger att det är rädslan för att bli kallad rasist som gör att få inom myndigheterna vill ta upp problemet med pakistanska män som ”skickar runt” unga vita brittiskor i åldern 11-16 år bland sina släktingar.

Att komma tillrätta med problemet försvåras av att organisationer som arbetar tillsammans med polisen för att hjälpa offren har tagit etniska hänsyn och offentligt gått ut och ljugit om att det inte finns några etniska mönster mellan vilka som är gärningsmän och offer i denna typ av brottslighet.

I en undersökning där man hittade 56 gärningsmän som dömts för den här typen av brottslighet kom 53 från olika asiatiska invandrargrupper och 3 var vita. Mohammad Shafiq på Rammadhan foundation uttrycker viss förvåning över att polisen underlåter att göra sitt jobb av rädsla för rasist-stämpeln.

Källa: Fria Tider


One response to “Rasistisk människohandel ─ myndigheterna blundar

  • Stefan K

    Om detta förtigs i Storbrittanien undrar man över situationen i vårt märkliga land. Hur mycket pågår bakom våra ryggar utan att våra pinsamma myndigheter och politiker vågar ta upp det av rädsla för rasiststämpeln?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: