Munir Awad känner sig kränkt


ISLAM. Han greps i Somalia, han greps i Pakistan, men när media skrev om gripandena kände han sig kränkt och anmälde publiceringarna.

Nu är han gripen igen i en bil full med vapen och ammunition och är nog jävligt kränkt.

Munir Awad är ”svensk” skriven i Spånga i en lägenhet där han aldrig bott utan bor med sin sambo på en annan adress i Stockholm där han nyss blivit pappa till sitt andra barn, en liten dotter. Att han är skriven på en adress och bor på en annan har säkert inte något med bidragsutnyttjande att göra, det vore ju kränkande, speciellt som Munirs svärmor heter Helena Benaouda och är ordförande i Sveriges Muslimska råd.

Ordförande Benaouda satt för lite sedan i SVT Debatt och påstod att hon inte märkt någon extremism i Sverige och hellre ville prata om attentat mot moskéer i vårt land. Märklig kvinna, hon har en dotter som 17-år gammal med ett barn i magen greps i Somalia och sedan greps med det lilla barnet i Pakistan misstänkt för terrorism, båda gångerna tillsammans med svärsonen och kärring påstår sig inte ha märkt någon extremism. Fy fan.

Munir Awad, som är kränkt, skriven på en adress men bor på en annan, är nolltaxerare och har så exotiska resvanor måste vara världens mest otursförföljda turist som tre (3) gånger gripits misstänkt för terrorism.

─ Pettersson blir kränkt av att extremisterna, politikerna och journalisterna tror vi är så jävla dumma så de ens försöker lura oss.

Den kränkte, dubbelboende, nolltaxerande, otursförföljde turisten


11 responses to “Munir Awad känner sig kränkt

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: