Munir Awad känner sig kränkt

ISLAM. Han greps i Somalia, han greps i Pakistan, men när media skrev om gripandena kände han sig kränkt och anmälde publiceringarna.

Nu är han gripen igen i en bil full med vapen och ammunition och är nog jävligt kränkt.

Munir Awad är ”svensk” skriven i Spånga i en lägenhet där han aldrig bott utan bor med sin sambo på en annan adress i Stockholm där han nyss blivit pappa till sitt andra barn, en liten dotter. Att han är skriven på en adress och bor på en annan har säkert inte något med bidragsutnyttjande att göra, det vore ju kränkande, speciellt som Munirs svärmor heter Helena Benaouda och är ordförande i Sveriges Muslimska råd.

Ordförande Benaouda satt för lite sedan i SVT Debatt och påstod att hon inte märkt någon extremism i Sverige och hellre ville prata om attentat mot moskéer i vårt land. Märklig kvinna, hon har en dotter som 17-år gammal med ett barn i magen greps i Somalia och sedan greps med det lilla barnet i Pakistan misstänkt för terrorism, båda gångerna tillsammans med svärsonen och kärring påstår sig inte ha märkt någon extremism. Fy fan.

Munir Awad, som är kränkt, skriven på en adress men bor på en annan, är nolltaxerare och har så exotiska resvanor måste vara världens mest otursförföljda turist som tre (3) gånger gripits misstänkt för terrorism.

─ Pettersson blir kränkt av att extremisterna, politikerna och journalisterna tror vi är så jävla dumma så de ens försöker lura oss.

Den kränkte, dubbelboende, nolltaxerande, otursförföljde turisten

11 thoughts on “Munir Awad känner sig kränkt

  1. Jag blir kränkt av att politikerna och journalisterna är så jävla dumma att de inte förstår att extremisterna förstör Sverige.

  2. Snart är väl varenda svensk kränkt. Fattar man inte det mest uppenbara lurendrejeriet då är det illa.Vad gör försäkringskassan tro? Luktar bidragsfusk på långt håll. Undrar om TV i fortsättningen kommer att anlita Benaouda som ”expertkommentator”?

Kommentera