Gott Nytt År?

Av Stefan K

Vi har väl alla våra önskemål inför 2011 och vi ser väl alla tillbaks på 2010 med blandade känslor. Jag kan inte undanhålla er morgonens nyhetspanel på SVT och deras tillbakablickar och önskemål.

Rebecka Bohlin (journalist och tidigare chefredaktör på den syndikalistiska tidningen Arbetaren): ”Jag vill att Sverige ska bli en fristad för alla romer. Världens alla romer ska alltså enligt Bohlin få komma till Sverige, stanna och ta del av hela vår välfärd.

Kristina Axén Olin (moderat och tidigare finansborgarråd): ”Det är en tragedi för Sverige att ett parti som Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2010”. Hon anser i debatten att övriga partier misslyckats att ta debatten i invandringsfrågorna, men inser inte som de flesta moderater att det finns skäl till att SD sitter i riksdagen och kommer att växa framöver.

Göran Hägg (författare och debattör): ”Årets vinnare är Jimmie Åkesson, som lyckades med det som olika företrädare misslyckats med sedan 30-talet”. Med dessa ord syftar alltså Hägg på att SD är ett parti med nazistiska influenser.

Så här låter alltså en debatt i det neutrala och opolitiska public service företaget SVT, som lever på att svenska folket betalar in licenspengar i bolaget. Vi som följt Nyhetspanelen och debatterna i SVT frågar oss hur neutrala och politiskt obundna man egentligen är.

Nåja, alla har vi våra åsikter och personligen önskar jag alla svenskar och landet Sverige ett…

GOTT NYTT ÅR!

3 thoughts on “Gott Nytt År?

  1. Gott Nytt År? Tror nog att det nya året kommer att skapa Grått Nytt Hår!,för många…

Kommentera