Är du dum eller?

Är du lite trög, tror du vi länkar till fulmedia?

Vill du läsa manipulerade och förfalskade nyheter får du leta upp dem själv. Om inte bör du veta att många journalister har slutat förmedla nyheter. De har slutat att rapportera sakligt och allsidigt som deras egna etniska regler säger.

Svenska media, inga nämnda och inga glömda, är fulla av journalister med bakgrund i 68-rörelsen. Det ligger inprogrammerat i deras journalistiska DNA att deras uppdrag är att få läsarna att tycka rätt, i rätt frågor. Olyckligtvis är många av dessa journalister relativt högt uppsatta i redaktionsleden. Deras riktlinjer följs av yngre journalister, som hoppas på fasta anställningar efter sina många vikariat, och fega mellanchefer, som mest av allt är intresserade av ett bekvämt liv, i vilket bostadslånen kan fortsätta amorteras. – Skrivet av en journalist som är rädd om jobbet.

Så än en gång, vill du läsa manipulerade nyheter – leta upp dem själv!

6 thoughts on “Är du dum eller?

  1. Bästa Ann-Marie!
    Jag har fortfarande, efter flera år, på näthinnan en TV-intervju med en av den sk ”HIV-mannens” Mehdi Tayibs ”kn-ll-bekanta”.
    Liten tjeja på 17-20år, intervjuad av TV sittandes på en krog i Sthlm:
    ”Åh, han va ju så spennande, åsså va han ju utlenning”.
    Är detta är tillräckliga kriterier för att kasta sig på rygg för denna drägg, så ser jag en svår framtid för dina medsystrar i Sverige..
    Tayib flydde ju landet eftar att ha smittat ett antal svenska kvinnor med HIV, han lär numera bo i Iran och säkert berättandes fantastiska historier om alla korkade svenska tjejer för sina kompisar..

  2. Var är alla svenska KVINNOR som under århundraden kämpat för kvinnors frihet, jämlikhet och LIV. Har ingen förstått vad islam står för gällande kvinnor.

Kommentera