På 26 minuter förstör utrikesministern (S) det eventuella förtroende Sverige hade kvar…

PANDEMI. Sveriges coronavirusstrategi har lett till en dödlighet som är mycket högre än grannarnas. Deutsche Welle:s konfliktzon möter Sveriges utrikesminister Ann Linde (S). Konfliktzon söker raka svar på raka frågor, sätter fokus på kontroversiella frågor. 

Utrikesminister Ann Linde (S) lyckas under 26 minuter både förstöra Sverigebilden av att Sveriges politiker är sansade och kloka.

-Pettersson konstaterar att Ann Linde (S) ljuger obehindrat och inte har ett uns av självkritik, alla andra har fel…

Det är inte lätt att slå Margot Wallström (S) men Linde (S) lyckas…

Sverige: 5078
Danmark: 600
Finland: 326
Norge: 244

Norden tillsammans: 1170, Sverige har alltså mer än fyra gånger fler döda än Danmark, Finland och Norge tillsammans…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

46 thoughts on “På 26 minuter förstör utrikesministern (S) det eventuella förtroende Sverige hade kvar…

  1. Misstänker en plan som utarbetades utanför Sverige. Den svenska expeditionsregeringen lyder blint. Syftet av det obegripliga beteende hos regeringspersoner och det stora antalet extra döda (vill gärna se statistik för typ 10 år ) kan vara tvångvaccinering av hela befolkningen. Den svensktalande regering är helt i händerna på globalistiska organisationer och sådana humanister som Soros och Gstes.

  2. Alexander Stubb, finsk fd statsminister, finansminister och utrikesminister och senast vice ordförande i Europeiska investeringsbanken. Talar förutom finska även svenska, tyska, franska och engelska.

    https://youtu.be/2_-1frXcPNo

  3. Sossar är verkligen verklighetsfrånvända. Om något går bra så är det S förtjänst. Går nåt åt h-e är det någon annans. Dödstalen är privata ålderdomshems fel, ökar arbetslösheten så beror det på global lågkonjunktur, minskar arbetslösheten beror det däremot på deras fantastiska politik

    • Ja engelskan är verkligen på grundskolenivå, om ens det. Och hon skall vara utrikesminister och representera landet internationellt. Skandal

  4. En gång i tiden kunde man resa ut i världen och stolt kunna säga att man var svensk, även om vissa i USA blandade ihop oss med Schweiz. idag kan man inte längre det.
    På bara ett par decennier. Och vilka är det egentligen som förstört Sverigebilden?

  5. Jag är jävligt nöjd med att bo och skatta i ett annat land i Sverige, nämligen Portugal där än så länge tjänstepensionerna är helt skattefria. Portugal är dessutom ett homogent väl fungerande land med låg brottslighet.

    • Jag förstår dig helt, själv har jag flyttat till Frankrike och kallar mig numera skandinav för att slippa en massa otrevliga frågor.

      //Gunnar

  6. Typisk förespråkare för multikulti!
    Lögnaktig, psykotisk, outbildad, faktaresistent och fullständigt ovetande om verkligheten.

    Det dräller av dessa typer i det samhälle som de skapat! Deras meriter är trohet mot systemet och ovilja att förstå den kritik som kommer från hela världen. När man inbillar sig att det finns en agenda där Sverige illvilligt utsätts för påverkan, då bör man undersöka den mentala kapaciteten!

    Det är samma sak med invandringen, fakta är bannlyst och propaganda är det utpräglade sättet som man debatterar med. De förstår inte ens att de ljuger, det är värre än Baron von Münchhausen!

    Han är en sagofigur, men Linde tillhör den tragiska grupp som tror på sin egen narcissism. Lek gärna gud hemma på kammaren, men ute i samhället är det inte lika lätt att dupera dem som vet mer och som förstår narrativet!

    Avsätt patrasket och dra in bidragen till alla brottslingar, lycksökare och alla älskare av invandrad dysfunktionalitet!

    • Jag brukar ibland fundera på hur många psykopater vi egentligen har i regeringen och riksdagen. Eller folk med psykopatiska drag.

  7. Såg några bilder på köer utanför några systembolag i Stockholm.
    2 meter från varandra?
    Nej, absolut inte. Högst en halvmeter!! Så ser det ut i Sverige och folk är förvånade över den enorma spridning som just Sverige har!!

    För att inte tala om alla fulla uteserveringar, i Stockholm t.ex. Vad är det med folk??

    • Tanten; Skulle vara intressant att få veta hur många som egentligen smittas i systembolagskön eller på uteserveringen.
      Den statistiken får vi ju inte. Däremot har det kommit fram att en stor andel av de döda smittats på äldreboende och av hemvården. Vi har också, tack vara att den svensk somaliska läkarföreningen gick ut med det, fått veta att en stor andel av de döda är invandrare från Afrika.
      Så hur farligt är egentligen viruset? I nuläget verkar man ju inte veta så mycket, men vissa uppgifter tyder på att vissa blodgrupper är under resp överrepresenterade bland de sjuka på IVA avdelningarna. Har vi fått veta om D-vitamin eller klorokinfosfat
      hjälper mot coronan?

      En sak ska man veta och det är att det finns folk och företag som tjänar stora pengar på pandemin. Och är pengar inblandade brukar det också vara en del skumt inblandat.

      Men vad vet jag!

    • Grannen, som varit sjuk i Corona i 9 veckor, åkte och handlade när hon väl påstods vara smittfri. Hon hade munskydd på sig och reagerade starkt på att folk var så närgångna.
      Jag håller med. En del håller avstånd men minst hälften gör det inte. Så var Ann Linde får 80% infrån fattar jag inte. Dessutom räcker väl inte det på lång väg under en pågående pandemi?

  8. Såzzarna är otroliga, såzzarna måste vara helt unika. För hur bär de sig åt för att ständigt söka rätt på det ena bottennappet efter det andra. Var får de tag i alla dessa ufo´n ? Hela regeringen består ju bara av åla-huv´en. Finns ju inte nå´n som bryter mentalpatient-mönstret. Och i toppen sitter en psykopat…

  9. Sossarna har länge klagat på den allt mer åldrande befolkningen, och nu tog dom chansen.
    Hur skall dom kunna mörka detta.
    För säkerhets skull hade dom eldat upp vårt beredskapslager, och de som ändå lyckades få munskydd låstes munskydden in på natten.

  10. Hon borde ta sin MatsEriksson ur skolan, tala om överbetalda undernollzonmänniskor

  11. Herre gud vilken sköka till individ..
    Jag sprider detta till alla nyhetskanaler.gör dett samma Sverige vänner.
    Ponnsan

  12. ”Sverige har alltså mer än fyra gånger fler döda än Danmark, Finland och Norge tillsammans…”
    Räknat i förhållande till folkmängd blir Sveriges dödstal ännu mer förskräckande – hela 7 gånger högre !
    Antal invånare i Danmark, Finland, Norge: 16.692.000 / 1 170 dödsfall. Antal invånare i Sverige: 10.230.000 / 5 028 dödsfall .

    • Pålsjö, den statistiken är mycket skrämmande, men det finns faktiskt EN sak som är än mer skrämmande och det är att cirka 20% av befolkningen sover vidare, utan att bry sig !! Tyvärr hade dåren Ruinfeldt rätt på EN punkt.

      //Gunnar

  13. OlofP:
    Ansluter mig dina rader nedan…
    Nog var det ett lustigt abzurdskt uppträdande,inför dem som tittar på DW´s propagandasändningar.
    Nåja Lind förklarade ju att samarbetet med den ”lille dvärgen från Höganäs”,var intensivt och dagligt !!
    I övrigt hade jag liksom Trump gör mot en del likartade sändare i US, tackat nej till en intervju.Men vill man glänsa,naturligtvis ja !
    Dessa i US specialutbildade murvlar hos DW,ser i första hand i n t e till allmänhetens intressanta frågor.Dessa vill själva framstå,som det hette tidigare i tyska nationalsången, ”über,über alles”..,..

  14. Ännu mer extremt än proportioner mellan de nordiska grannländerna vad gäller migrationen. Sverige tar in dubbelt så många, som de tre grannländerna gör tillsammans. Några i Sverige driver fientlig politik mot Sverige. Hur de partierna kan ha så pass många väljare är svårt att förstå.

    • ruben:
      Därför är det med viss tillfredställelse det nu alltmer framkommer,att den stora delen av de uppskattade ”5.000”,utgöres av icke inhemska.
      Att det lär ligga viss fakta i detta bevisas just nu i flera stadsdelar av Berlin. Det började med en Zigenarefest,och nu sprider det sig dagligen vidare till förskolor och skolor. Detta folkslag liksom andra parasiter,nekar att följa de direktiv som utfärdats.
      För dessa grupper gäller ju i Tyskland precis som hos oss,fullständig straffrihet o. Anarki.
      Därför ser de mörk ut för Diktator Merkels dekret…..

  15. Lika tokigt som alla de andra Sozzarna. Någon skrivande här jämförde med sketchen i Monty Pyton om den döda papegojan. Kan inte bli mer likt

  16. Hela världen skrattar åt Svenska politiker alla dom fel o brister
    som finns med Sverige kommer befolkningen att få leva med i många år, det jag är rädd för är att dessa stollars politik kan komma att driva ännu fler företag ur landet än det redan gjort, lägger vi sen till en kraftigt minskad turism så kan man fråga sig vad alla dom horder av importerat folk ska leva av när inkomsterna minskar. Dessutom fortsätter detta vansinne ännu, och har hållit på under hela corona eppedemin

  17. Socialdemokraterna fortsätter med folkmorden av sin egna befolkning !

    Snart kommer övriga världen gå in i Sverige och tvångsförvalta landet, då Socialdemokraterna bidrar till terror och lidande för hela världen.
    Detta genom sitt sinnessjuka agerande och beteende !
    Övriga världen ser Sveriges ledning som ett tragikomisk fiasko !

    All förändring av Sveriges styrning är bättre än vad som är idag.

    Idiotin är total.

    Ps. Ha en gooooo MIDSOMMAR
    🕺🎉🇸🇪🎂💐🍹

  18. I ärlighetens namn skA nog sägas att den höga dödligheten beror på den höga flyktinginvandringen, som så mycket annat elände i Sverige. Ryktessiffror säger att 90% beror på språksvårighet, övervikt och osunt levena av dessa ekonomiska flyktingar. Obs, inga bekräftade siffror, och det lär vi aldrig höra från någon myndighet eller regering.

    • Språksvårigheter !
      Märkligt. Då det gäller att tillgodogöra sig bidrag och övriga sociala förmåner, då verkar det inte föreligga några språksvårigheter.

  19. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Varför kan inte svenska politiker erkänna att de slimmat vården extremt maximalt de senaste åren, konsekvenserna av det ser vi nu.
    Att då tillåta en immigration med mer än 1 miljon personer borde innebära att vården belastas maximalt. (Men det inser inte en sosse som saknar kunskap.)

  20. Denna regering är ett enda stort haveri från den första ministern till den sista.
    Jag trodde att Ann Linde skulle bli en bra utrikesminister men tyvärr en besvikelse hon är lika usel som Margot Wallström.

  21. Både Linde och statsideolog Tegnell verkar nöjda. Sverige har uppnått sifferimmunitet.

  22. Det blir så när inte någon inkvoterad så kallad journalist från SVT, inte har förbeställt frågorna och agendan inför intervjun av våra ansvarslösa styrande politiker. Att sitta och blåljuga inför en riktig journalist går inte så bra, men det är bra att det syns i hela världen hur dåliga våra styrande är

    För inte så många år sedan var Sverige ett land att se upp till, nu har våra styrande har sett till att landet är något av en paria i världen

  23. Tycker mig se att Linde utsöndrar fler och fler fettsvett-pärlor ju längre intervjun löper.

    Det görs inte utan anledning.

    (Fö verkar statsideologi Tegnell inte lida av detta fenomen när han sitter och säger att Sveriges strategi varit framgångsrik. Vi har tydligen en statsepidemiolog som är fullständigt immun mot siffror och absoluta tal.
    Är kanske detta som menas med flockimmunitet.)

    • Tegnell är en Psykopat!
      Några tusen döda, vad gör det i världens ”bästa” land,

  24. Ann Linde fullföljer nu att bli osams med alla länder som inte Margot Wallström hann med.

    • Misstroendevotum väcks av samtliga partier, utom S, på måndag. På tisdag är hon avsatt. Frågan är bara om Stefan kan sitta kvar. Tveksamt.

Kommentera