Nästa gång kanske vi tvingas fly

Minns ni inlägget där Isabella Lövin (Mp) debatterade med Jimmie Åkesson?

En kort fras i den debatten är värd att notera extra. Tänker då inte på att Lövin anklagar SD för rasbiologi samtidigt som hennes eget parti har en riksdagskollega som vill se en sådan. Nej, det här är orden vi ska lägga på minnet.

”Nästa gång kanske det är vi som tvingas fly”

Ordvalet kom i samband med att Lövin försvarade en stor och generös asylinvandring.

Well, så kanske det blir i framtiden. Fast den enda anledningen för oss svenskar att vilja fly vårt eget land, det land som våra förfäder byggt upp, beror uteslutande på den importerade brottslighet och alla problem som följt i kölvattnet av den politik som Miljöpartiet förespråkar.

12 thoughts on “Nästa gång kanske vi tvingas fly

  1. Minst två personer har redan flytt och sökt asyl i Polen.
    Båda har flytt sedan deras kristna barn har placerats av socialen i muslimska familjer.
    Barnens föräldrar kidnappade sina egna barn och flydde till Polen, sökte och fick asyl.
    Den ene var läkare och har nu flyttat till sitt hemland Ryssland med sina barn.

  2. Man kan rösta in partier i riksdagen. Varför kan man inte få chansen att rösta bort dem också?

    • Revolution är det enda rätta här och nu! Ut med regeringen och tillsätt en tillfällig regering enligt folkets önskemål tills vi får en nyval. Det här är ohållbart.

  3. Får mig att tänka på Libanon som var ett demokratiskt kristet land som verkligen ställde upp för flyktingar. Det otroliga är att många som bor där fortfarande talae om hur viktigt det är med mångkultur.

  4. Jag har aldrig talat med någon som ”flytt”, ändå har jag talat med många av dem som kommit hit.
    Jag har inte heller haft anledning att tro att någon ”flytt”, deras beteende motsäger en glädje över att ha fått en fristad.
    Jag har har inte heller upplevt att de vill delta i svensk gemenskap.
    Jag har inte heller upplevt någon som tackat och varit glad för att få leva här.
    Jag har aldrig blivit tackad om jag hjälpt någon som kommit hit, det tas för givet att i Sverige ska alla hjälpa till, på alla vis utan tack.

    Jag har stor erfarenhet av hur invandringen skötts i mer än 30 år och under den tiden har jag ALDRIG känt att – den människan behöver vi i Sverige!

    Den invandring vi har bygger överhuvudtaget inte på ett behov, möjligen vissas behov att få hjälpa nån, bara de inte är svenskar.
    Många gånger har otacksamheten gjort mig förundrad, varför komma hit om man inte trivs, de får ju pengar till sina länder redan!

    Lika lite förstår jag den vänster som skriker här, de uppfyller alla mina negativa upplevelser. Varför ska de som arbetar ge till dem som inte vill arbeta? Det är det vänstern vill, inte ge mer till dem som arbetar.

    Med den inställningen så förstår jag deras fäbless för invandrare, de har samma attityd. Kaka söker maka som det sägs i ordspråket.

    • Vad jag inte förstår är VARFÖR KOMMER DOM HIT FÖR, NÄR DOM BARA HITTAR FEL PÅ SVERIGE ???????

      • Och i begynnelsen hatar oss.Men de vet om vårt bidragssystem så var i hela världen får man leva loppan på andras bekostnad?
        Nu är det bara en tidsfråga när alla våra historiska monument skall plockas ner för att inte störa våra nysvenskar. Det gör mig ont!

  5. Att Isabella Lövin inte är riktigt klok det är utom all diskussion bara så.
    Var ska den normaldumme svensken fly undrar man. Kommer Ungern, Polen, Tjeckien, Portugal med några länder till ta emot miljontals svenskar som flyr för livet när islamisterna börjar vifta med krokknivarna?

    • Jag rekommenderar ett studiebesök i Polen.
      Här rivs våran välfärd ned, i Polen byggs den upp i en rasande fart.

Kommentera