Annie Lööfs förtroendesiffror djupdyker

INSÄNDARE. Ipsos redovisar nu sin senaste undersökning av partiledarnas förtroende bland väljarna. Jämförelse kan göras med resultaten 2017.

Trots att Stefan Löfven är i det närmaste osynlig i denna kristid ökar hans siffra från 32% till 44%. Märkligt eftersom han endast sällsynt framträder och då bara med färdigskrivna tal och utklädd till landsfader med den röda rosen ersatt med svenska flaggor. Talen handlar dessutom mest om hur illa det är och upprepningar av det vi dagligen hört till leda. Han är helt oåtkomlig för intervjuer och debatter. Då skickar man istället fram mer snabbtungade ministrar och myndighetsexperter. Märkligt beteende av en statsminister under Sveriges kanske värsta kris någonsin. Coronapandemin blev Socialdemokraternas räddningsplanka när de var på väg att drunkna i mångkulturträsket.

Rolf Malm

Lika remarkabel är Annie Lööfs djupdykning. Från 38 % till 25%. Lika lågt som Miljöpartiets språkrörs ständiga bottensiffror. Trots, eller beroende på, att de hängande i naglarna för plats i riksdagen föser en makthungrig social-demokrati mot samhällskollaps. Numera med hjälp av Centern och Liberalerna.

Trots Löfvens raketuppgång har Jimmie Åkesson ökat mer. 50% – från 16 till 27%. Det finns trots allt livskraftiga sorter bland gräsrötterna.

Men störst ökning gäller för Ebba Busch. Upp 112% – från 16 till 34%!

Stor ökning kan också noteras för Jonas Sjöstedt. Upp från 23 till 36%.

Kristersson står oförändrat kvar på 31%.

Sabuni hamnar på låga 13%. Lika lågt som Isabella Lövin och ännu lägre för Bolund.

Den svenska väljarkåren har kort minne. I panisk, men begriplig rädsla för detta virus, glömmer man de många andra kriser som denna 4-partiregering åsamkat Sverige. De katastrofala följderna av mångkultur, massinvandring och klimathysteri. Våld och rättslöshet fortsätter. Kulturmotsättningarna ökar. Kommunerna går på knäna. Arbets-lösheten bland invandrarna når nya höjder. Miljösekten ställer nya krav på ”hållbar” återställning av ekonomin efter coronakrisen. Vilka skatter ska de då höja för att rädda världen från koldioxidens obefintliga härj-ningar mot naturens lagar? De kommer sannolikt att lura oss en sista gång. Med hjälp av Greta, FN och världens rika oligarker.

Rolf Malm

Ps. Jag skriver på min bok ” Sverige 2084”. Om en tänkt, framtida vidräkning med vår tids historielösa politiker. Om de många tidigare skandaler och katastrofer som glömts bort och i dumhet lett oss till ättestupans kant. Tack för allt stöd!

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

 

20 thoughts on “Annie Lööfs förtroendesiffror djupdyker

  1. Jag är övertygad om att det är Bommersviksvänstern som ser till att Löfvén tiger nu i oros tider. En enda felsägning och partiet är nere på 20%.
    Men det är nu som oppositionen ska gå ut och informera hur S&C,O behandlar våra äldre i pandemins spår. Någon som kan stå upp och berätta att det är ett medvetet val att ge gamla morfin och låta dom kvävas av vätskefyllda lungor. I och med att det är en medveten handling så tycker jag att ansvariga ska ställas till svars. Man ska inte få rensa ut en grupp människor för att dom ställer krav. Men de pengar staten drar in på de döda används, tror jag, till arbetsskygga afrikaner och araber.

    • En redig gubbe det. Det är röstboskap åt sossarna och vänsterfolk, därför tas de in i landet. Så att Löfven,Sjöstedt Lövin m.fl. kan sitta kvar och får behålla sin höga lön och kan njuta av en välbetald pension. Att det ännu finns dom som tror att de tänker på oss, det svenska folket, är en gåta som jag inte hittar annan lösning på än en stor del av folket måste ha en svag tankeförmåga och vara efterblivet naiva.

  2. Jag håller helt med henne att vi kan ta hit 20 miljoner invandrare, under förutsättning att vi utökar Sveriges areal till det tredubbla mot idag.
    IDIOTEN begriper inte att vi måste bygga bostäder åt alla dessa
    Hur dum i huvudet kan man bli innan man exploderar.

  3. Det måste väl komma en tid som verkligen folk vaknar ( själv gör jag inte mycket ) Man blir ju bara rasist och nasse men det är realistiskt att ifrågasätta hur detta kan fortgå utan att det blir repressalier. Det är ju många som har lite bakom pannbenet som ser samma sak som jag gör.
    Man läser mer och mer om allt skit som händer, man blir mörkrädd.
    Våra politiker har jag slutat lita på för länge sen, gång på gång blåljuger dom oss rakt i ansiktet. Så det där med media och sanningshalten som man inte tror mycket på, denna där PK eliten. Så med andra ord vilka områden har dom fiskat dessa röster att Lövfen stiger som en raket. Skrattretande…………..

  4. Stenbocks teori för hens höga siffror är resultatet,av rent medlidande.
    Med det utseendet och den lyskraften hen förmedlar,finns inget annat svar på frågan !!

    • Beklagar om jag sårat er bild av denna ”ledarinna”.Men som ni fyra kanske vet,är ”smagen forskilled” i olika läger.
      Stenbock har aldrig,och kommer aldrig ändra min mening över denna uppkomling.

  5. Vad rödluvan säger är helt korrekt, teoretiskt ja. Men vad politiker ska ta hänsyn till och agera efter är verkligheten. När folk kommer hit får bostäder, bidrag men inte bidrar till samhällets kostnader då måste t.o.m. teoretiker förstå att ändring måste ske. Gör om, gör rätt. Om inte, kommer domen obönhörligen bli, avgå Du är inte bra för oss eller för vårt land.

  6. Strålande, lite positivt i mörkret !
    Både A.L och C ska ut från riksdagen.

  7. Ja konstigt att Annie Lööf störtdyker är det inte, det har hon tjänat in till med råge, själv är jag inte nöjd förrän hon ligger under 5 %.i förtroende..

    Ett lyft för Sverige hade varit ifall C. L och framförallt M P åkt ur,Riksdagen, helt alla tre, och A F S kommit in, då hade frågan
    om återvandring tagit fart igen!

  8. Tänk vad konstigt: det biologiska kön man föds med i Ungern blir också ens juridiska kön för resten av livet.

    🙂 Jättekonstigt, eller? 🙂 En man är en man och en kvinna är en kvinna. Hur kan det vara så?

  9. fjantmyndighet-förinspelad-statsminister-genusdomare-allaslikavärde-varmkorv-bobbavåld skriver:

    Allt är bara en jävla röra i svensk politik. De värsta dårarna landet kan frambringa styr tyvärr med uppenbart resultat.

  10. Likt många länder vill svenskarna ha en landsfader som med fast hand och självförtroende kan guida och visa vägen i orostider. Nu är det så illa ställt att vi inte har något av detta, så skulle det komma någon som har den kraften, pondusen och karisman så hade det varit ganska enkelt att ta över svenska folket förtroende just nu, lite som ”anfall är bästa försvar”. Eftersom ”landsfadern” inte har förmågan att styra och visa sig kompetent över rådande situation så får vi hoppas på att det löser sig till det bästa ändå.

  11. Ytterst märkligt att en styresman som Stefan Lövfen med så klena gåvor och resultat kan inhämta något förtroende överhuvudtaget är ett under.
    Vi har varit naiva, vi såg det inte komma, socioekonomiska faktorer. Gud hjälpe mig ett sådant prakt stolpskott.
    Det man möjligtvis kan säga till hans fördel är att de som omger honom är ännu mycket värre klent utrustade å huvudets vägnar.

Kommentera