Svennedjävel!

INSÄNDARE. Det är vad vi svenskar kallas. Av de miljontals invandrarynglingar vi tagit emot. Men nu också av Kina och Italien som uppmanar världssamfundet att tvinga Sverige till mer radikala åtgärder för att stoppa coronaspridningen. Sverige anses som ett hot mot resten av världen genom sin naiva saktfärdighet och brist på verklighetssyn.

Axel Oxenstierna och Olof Palme. En byggde upp och en rev ned.

Kina betraktar Sverige som ett svart hål för coronaspridning och kräver ett inter-nationellt fördömande av dess politiska ledning. Den blyfotade Morgan Johansson gungar snabbt tillbaka från nedslagningen och avfärdar Kinas kritik som politiskt trams. Han vet som vanligt bättre med utsikt från den ankdamm han plaskar runt i.

När det rödgröna styrets inkompetens inte längre hotar endast svenska folket, utan ses som ett globalt hot, är vi riktigt illa ute. När vi betraktas som ansvarslösa utopister som av stormakterna mer eller mindre är omyndigförklarade och hotas av internationell tvångsförvaltning är det dags att vakna. Vi måste ta oss ur mardrömmarna om den humanistiska stormakten och mångkulturparadiset. Vi måste vakna ur den förödande klimatångesten. Vi måste genomgå det stålbad som krävs för att rädda nationen. Inklusive att snabbt byta regering, hermetiskt stänga gränserna och sluta censurera obekväm information och därmed låta en stor del av befolkningen leva i en falsk drömvärld som liknar den i Nordkorea. Vi kan inte längre låta oss styras av grå eminenser i den djupa staten. Som Pierre Schori, Carin Jämtin, Ulf Bjereld, Mattias Gardell, Dan Eliasson, Antje Jackelén, Muslimska Brödraskapet och en kader av myndighetschefer med rätt partibok.

Den katastrof som en växande opposition länge varnat för kom nu som en viruspandemi som får glaset att rinna över i ett redan utslaget välfärdssamhälle på upphällningen. En kris som vi beroende på åratals vanstyre är oerhört dåligt rustade för att möta. När resurserna tömts för att försörja miljoner inflyttade, oanställbara lågutbildade som fortsätter komma i en strid ström. Detta och en ruinerande, men meningslös, kamp mot koldioxid och naturens makter. Mot allt förnuft och all sann vetenskap.

När katastrofen står för dörren framträder de ansvariga i statsTV framför svenska flaggor och har bytt ut parti-nålarna mot kavajnålar i form av den blå-gula fanan. Plötsligt ska de framstå som svenska folkets räddare. Ett patetiskt uppvaknande av dem som länge kallat svenskar för rasister, oppositionen för fascistiska populister och svenska män för talibaner. Som använt gummilagen om ”hets mot folkgrupp” för att ensidigt döma patriotiska pensionärer, nationalistiska konstnärer, obekväma visselblåsare och sannings-sägande skribenter i alternativmedia. Men ännu aldrig någon som ropar svennedjävul och hora när de förnedringsrånar blonda svenskar. Trots att svenskar faktiskt är en folkgrupp. Till skillnad mot dem de anklagas att hetsa mot. Det är idag farligt att var blond och blåögd. Särskilt om man är ung, åldring eller kvinna.

Men även om vi blir av med de inavlade uppkomlingar som nu formellt fått styra landet, blir det svårare att bli kvitt de många tunga eminensera som drar i trådarna från kulisserna. Som besatt alla viktiga myndighets-poster utan att folket valt dem. De med rätt partibok som under snart 100 år infiltrerat varje vrå av stats-förvaltningen. Den skuggdiktatur de kallar demokrati med fria val. Ett gigantiskt hyckleri.

Rolf Malm

43 thoughts on “Svennedjävel!

  1. Undrar ifall Palme hade en aning om vad fan han släppte loss när han tog beslut om att vi skulle va mångkulturella ??

    Han som inte hade en aaaaning om vad en liter mjölk kostade

  2. Löfven: ”-Mitt Europa bygger inga murar!”

    Corona-viruset: ”-Hold my beer!”

    MickeP

  3. Kommuner, landsting och stat har haft mångkultur som rekryteringsgrund för chefer, utan kompetenskrav uppenbarligen. Jag håller med Rolf om att det är helt vansinnigt med alla inkompetenta flyktingar som anställts. Majoriteten kommer från diktaturer och blir då små diktatorer som chefer på sina arbetsplatser. Noll personalkunskap och minimalt med faktakunskap. Katastrof.

  4. Det är bra att andra länder reagerar på tokerierna som utspelas här.Vi som har reagerat och skrivit av oss vår ilska och frustration kanske kan få lite upprättelse nu.Vi har nog inte haft så fel eller hur ?

    • Nej, riktigt.
      Orsaken för växande högerextremism, men också för växande könsdystrofi, proppfyllda ungdomspsyk, utbrända-opinionsbildarskor, genustramps, kvinnohat, självmord är redan definierade med politiskt korrekt märkning:
      Vita männens patriarkat!!

      • Precis och allt detta är en sk agenda från ett visst håll, detta land kommer gå under utan att ett enda skott avlossats.

  5. Nazisterna styr vårt land.Anser jag !
    Dom vill bli av med gamla och sjuka !
    Onda individer som bara vill ha makt och
    TA pengar från folket !

  6. Från obekräftad källa meddelas att Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) …

    https://i0.wp.com/pbs.twimg.com/media/DEIlkQkWsAA5N2a.jpg

    Bildkälla: toklandet,wordpress,com

    … bjudit in sin själsfrände Kim Jong-Un till vårt land. Men för tre dagar sedan inkom uppgifter från den sydkoreanska tidningen Chosun via Samnytt i Sverige att …

    Kim Jung-Un har flytt Pyongyang i skräck för Corona. Samtidigt som politiska ledare i många länder visar ansvar och handlingskraft inför den uppkomna corona-krisen, förefaller Nordkoreas diktator Kim Jung-Un ha valt en annan linje. Enligt uppgifter i sydkoreansk media har kommunistledaren flytt huvudstaden Pyongyang i skräck för att smittas av viruset. Han har satt sig själv i säkerhet på sitt lantliga sommargods i Wonsan i provinsen Kangwon. Uppgifterna grundar sig enligt tidningen på en analys från Sydkoreas underrättelsetjänst.

    Källa:

    https://samnytt.se/uppgifter-kim-jung-un-har-flytt-pyongyang-i-skrack-for-corona/

  7. Intressanta rader från dig Rolf inte minst då jag i en timmas tid,lyssnat till den danska regeringens åtgärder och bidrag,i samband m C-19.
    Om nu Vargen kommer,har i varje fall danskarna sörjt för sin befolkning.
    Staten går in och säkrar 75 % av lönen till alla som p.g.a. hysterin mister sina arbeten och löner. Detta gäller till alla drabbade fram till 9 juni.
    Under samtalens gång kunde man gång på gång höra,hur bl.a. Abzurdistans och dess ”åtgärder” förnedrades.
    Ja detta landet vi nu tvingas leva i,är verkligen unikt…..

  8. Jag läste nyss på nyheter24, att friskförklarade coronasmittades lungor uppvisar tecken på skador på lungorna…….

    Sossarna verkar tycka att det är värt att chansa med valdeltagarna i sverige…..

  9. Uppkomlingar och politisk elit, jaha.

    Jag funderar, i dessa tider, över de ”illegalas” rätt till sjukvård. Uppväger de till antalet de samordningsnummer som saknar ”egen kropp”?

    Ett rikt s.k. välfärdsland som saknar kontroll över antalet invånare. Jag saknar ord!

  10. Om den Svenska S.K. regeringen skulle uppföra sig som MÄNNISKOR så blev det nog bra.

  11. Sverige är idag av övriga världen kallad för ” jordens i särklass dummaste land”. Vi har jordklotets mest idiotiskaste regering, med en regeringschef som är ligaledare för jordens största och farligaste liga.

    • Ja, är det inte konstigt hur de allra minst begåvade kan få sådan makt. Ut med dårarna på en öde ö för lite riktig överlevnadskunskap.
      Vi behöver riktiga män i ledningen.
      Alla myndighetschefer ser ut som evolutionens restprodukter. Ingen av dessa krakar kan hjälpa det svenska folket på något sätt. De kan bara förstöra. Sverige har medveten marknadsfört clowner, antagligen eftersom de livsodugliga fåntrattarna då känner sig hemma.

      Clint

      • Inte alls konstigt – de mediokra, men manipulativa medelmåttorna, ser till att svaga grupper/individer kvoteras in, på kompetent och dugligt folks bekostnad.
        Med godhet, omsorg och humanism som alibi.

  12. ” Där 1/5 av befolkningen är osynlig”
    Jag trodde först hon menade sitt önsketänkande gällande Sverigedemokraterna.

  13. Sättet att hantera viruset, har en djävulsk konspiration i botten. Den fullständigt inhumana feministiska socialistiska diktaturmaffian, har kallt satt igång ett utrotningskrig mot äldre och kroniskt sjuka medborgare.
    Det har klara paralleller med nazismens agerande för 80 år sedan.
    Chefsbödlen Tegnell har fått fria händer att terrorisera, den del av svenskar och de tidigare invandrare, som en gång med sitt arbete, byggde landet och nu är pensionärer.
    Detta är en ren konsekvens av den impotenta, inkompetenta, obildade och empatilösa regerings handlande.
    Det är en skymf mot Sverige, när facisten Löfven, ställer sig och sitt anhang, framför en bakgrund av svenska flaggor. Varför inte de röda, de symboliserar ju socialismens framgångar på mordfronten, med 50-100 miljoner offer?
    Måtte patrasket snart från makten, helst direkt till helvetet!

    • Ja, det enda positiva är att detta nog är sista spiken i kistan för socialdemokraterna för vad de borde tänka på är att de är just i åldersgruppen 60+ som de fortfarande har någotsomhelst stöd.

  14. Tack Rolf.
    Saker och händelser kan beskrivas på olika sätt. Detta är det rakaste och mest sanningsenliga jag läst om den ”humanitära stormakten Sverige”

  15. Mona Sahlin (s): ”Vita människor är Problemet” M.a.o. svarta är bättre för Sverige enligt (S).

    • Problemet med sossarna är inte att det finns för många vita i partiet utan att det finns för många röda.

      Starta om Forum för levande historia. Vi har i trekvarts sekel, med rätta, fördömt en utdöd ideologi. Det är nu dags att fokusera på de andra dödliga kollektivistiska ideologierna; socialism, kommunism, fascism, zionism och islamism som tillsammans kan räkna in uppemot en halv miljard dödsoffer.

  16. Nyss.. kl 10:30 15/3-20 , satt den illegala invandraren och SSU-bedragaren, Shekarabi i TV4s soffa och fick oemotsagd tala om att svenska folket är unikt pga de har så starkt förtroende för insutitioner och andra människor….

    ”Hade” är rätt ord…

    Shekarabis illröda parti-gudinna och närapå statsminister, Mona Sahlin, har tidigare sagt att , citat : Inget problem om svenskarna dör ut……

    Shekarabi nämnde ingenting om att det uppehåller sig Mängder med Rasister och Nazister på det landområde som kallas Sverige…
    Han nämnde heller ingenting om Asylrätten eller Alla människors lika värde…

    Innan Shekarabi….. fick den, för vissa, stora Hjälten.., och för andra, en av sveriges mest avskydda individer, Reinfeldht sitta I samma tv-studio med sin avkomma och göra gemensam reklam för sin bok…
    Obama är tydligen den korruptes, numera författares, favorit…

    • Nja, få vet att samhällena här i sydostasien är i grunden matriarkala liksom i t ex Indien och jag befinner mig då mycket hellre här än i patriarkala Pack-i-stan eller bland de muslimska patriarkaten i mellanöstern eller Afrika 😉

      • Indien anses som det farligaste landet för kvinnor men är ett matriarkat säger du.
        Då får jag fog för min tes att kvinnor är för dumma för sitt eget bästa.

  17. Ja, världens första feministiska regering går sisådär.
    Dårar vid rodret ger naturligtvis dåraktiga resultat. Bra om regering, riksdag och svenska myndigheter får en förmyndare och även god man. De kan ju inte heller hålla i pengar utan köper genusprojekt för slantarna.

    • Det ”lustiga” är ju att de agerat extremt anti-feministiskt när de gång på gång tar beslut som missgynnar kvinnor (både svenska och med annan bakgrund) medan deras beslut gynnat utrikes födda män. Tex gymnasieamnestin, deras undfallenhet inför hedersvåld och patriarkala strukturer i förorten, oförmågan att kunna ta ställning när det verkligen behövs i tex utrikespolitik…. listan kan göras lång. Jag tycker det är ytterst märkligt att de kallar sig feministisk regering när de så uppenbart prioriterar män från andra kulturer…. de borde göra upp en lista på vad de faktiskt åstadkommit för positivt för kvinnor och svenska medborgare generellt. Den listan lär bli kort…..

Kommentera