Islam’s symbolspråk är omnipresent

Islam’s symbolspråk är idag omnipresent inte minst i Sverige. Däribland t.ex. Slöja/Hijab, Niqab, Burka och annan traditionell mohammedansk klädsel samt symboler som Halvmånen och Stjärnan.

När det gäller det kristna korset (men även t.ex. den svenska flaggan) ser det dock annorlunda ut (de skall förbannas ur det publika rummet):

https://tommyhansson.wordpress.com/2016/08/04/hog-chef-inom-svenska-kyrkan-bara-kors-uppviglande-och-okristligt/

När jag betänker på vad Islam resp. Kristendomen har stått och står för ”döde de otrogna” (icke muslimer) resp. vänd andra kinden till säger min logik att det borde vara tvärtom.

Att bära kors är ”uppviglande och okristligt” enligt svensk präst

 

3 thoughts on “Islam’s symbolspråk är omnipresent

  1. För att finna detta på närmare håll kan jag rekommendera Malmö m. omgivning.I kväll läser jag på min startsida,under Skånskans rubriker följande: Explosion på Krokbäcksskolan,Sex män sparkade 15-åring,Bil sprängdes på Rosengården och slutligen Våldtäktsmannen frisläppt.
    Dessa fyra nyheter av totalt sex !!!
    Den sista handlar ju om bollsparkande niggern,som våldtagit bl.a. två små barn.De andra placerar jag in bland berikande islamisterna.

  2. Sickna djävla figurer de sekteristiska domkapitlen hyser.
    Att vara ubikvitär eller allestädes närvarande är bara Gud förunnat.
    Vilka symboler en människa bär för att visa sin kristna tro skall muslimerna skita i. De bekänner sig till en politisk mördarsekt som inte har någon koppling till religion eller Gudstro.

    • Imponerande och uppfriskande temperamentsfullt, bäste Mjölner!
      A 🙂

Kommentera