Många muslimer säga nej till jobb, eftersom de är förbjudna enligt islam, men de tackar inte nej till socialbidrag som är fel enligt koranen

INVANDRING. Mohammad 26 år från Syrien bor nu i Danmark. Han arbetar inte men avvisar gång på gång erbjudande om jobb. 

Danska TV-tittare träffade Mohammed i en sändning under hösten. Det var den kände affärsmannen Asger Aamund som försökte hitta arbeten till några av alla arbetslösa invandrare. Mohammed var en av dem. Men det var ingen lätt uppgift.

muslimer_tackar_nej_till_jobb_

Mohammed har en kandidatexamen i hotell och turismnäringen, och han skulle föredra att arbeta som receptionist på ett fint hotell. Men Mohammed är en muslim, så han inte skulle fungera på ett hotell där det serveras alkohol och fläsk, som är förbjudna enligt ortodox islam.

Mohammed är långt ifrån den enda att säga nej till arbete på grund av att de är förbjudna för muslimer.

Nu säger imamen Waseem Hussain att han ofta möter muslimer som tvivlar på att de kan utföra något arbete i det danska samhället. Imamen ger flera exempel i Kristet Dagblad.

Det är muslimer som tror att det strider mot Koranen och islam om de utför arbeten där de har med saker att göra som är haram, det vill säga förbjudet – i motsats till vad som är halal, dvs. tillåtet enligt Islam.

Det är väldigt många arbeten som är förbjuda för muslimer, om de följer Koranens ord.

Det kan vara förbjudet:

  • att arbeta i kaféer, hotell och restauranger, eftersom det serveras alkohol eller fläsk
  • att sitta vid kassan i en affär, som säljer alkohol och fläsk
  • att vara en taxichaufför eftersom muslimer inte kan transportera passagerare tills pubar som serverar alkohol
  • arbetar med fläsk som köksbiträde i matsalar och andra platser
  • att arbeta i en bank, eftersom sharia i Islam inte tillåter muslimer betala eller ta emot ränta

Det var det lilla, läs vidare på Den Korte Avis…

-Pettersson tycker det inte verkar som några muslimer är speciellt korantrogna för de har inget emot att ta emot de otrognas pengar i socialbidrag trots att det står i koranen att en man ska försörja sig själv och sin familj.

De bryr sig heller inte om att det i koranen står att om de kommer till ett land där det inte råder sharialagar ska man anpassa sig efter det landets lagar. Det begreppet kallas Darura. 

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

  • Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…
  • Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…
  • Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…
  • Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…
  • Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

Flyktingen Mohammed från Syrien berättar om sina plågor som mottagare av socialbidrag i Danmark. Mohammad tycker det är fräck av kommunen att skicka ut honom på en arbetsmarknad där han kan utsättas för alkohol och fläsk.

Asger Aamund säger att Mohammed har kommit till fel land…

21 thoughts on “Många muslimer säga nej till jobb, eftersom de är förbjudna enligt islam, men de tackar inte nej till socialbidrag som är fel enligt koranen

  1. Det enda vi kan göra för att få bort parasiterna är att klä dem i träfrack och skicka hem dem med första båt.Flyg behövs inte då de redan har flugit iväg till de 72 jungfruarna

  2. Det är inte underligt att det ser ut som det gör då fordom stolta och dynamiska nationer med fokusering på det dagliga arbetets potential för samhälle och individ, ersatts med denna fördärvelsebringande och förödmjukande acceptans av systematiskt bidragsmissbruk.
    Det krävs en komplett socialt invalidiserad och koranförslavad parasit för att ha mage att hänvisa till ”alkohol och fläsk” som ursäkt för ren och skär arbetsskygghet.
    Importen av impulsstyrda och samhällsodugliga individer med ett barns intelligens och ett djurs drifter, utan ringaste insikt om utbildningens och arbetets betydelse för varje upprätt medborgare, är i förening med etablissemangets globaliststrategiska undfallenhet den moderna tidens mest sensationella moraliska massurartning.
    Andreas.

  3. Tagga ner Pettersson:
    Ta dig ut från hålan du bor i där varje person har 11 fingrar på händerna och besök vilken storstad som helst. Där bakas pizzan du äter med fläsk på av en muslim, där alkisar som dig blir körda i taxibilar och bussar till pubar mm just av muslimer..där dina äldre och behövande blir serverade med falukorv och karre just av muslimer!! Eller kom till Malmö vet jag, kan inte garantera att du kommer att välja konvertera till Islam, men en sak är säkert. Du kommer deffinitivt bli övertygad och stänga denna hatblogg!

    • Det Malmö där man kan bli våldtagen på en upplyst parkeringsplats vid ett öppet Mobilia mitt i stan?! Det Malmö där 13 skjutningar ägt rum sedan nyår?! Där handgranater briserar och där man måste ha vakt vid akuten?! Det Malmö som får 5 m i j a r d e r i stöd för att inte gå i konkurs?! Jotack, snyggt exempel. Jag är också malmöbo och sörjer det Malmö som fanns men som nu är kidnappat av multikultipöbeln och sedan länge fördärvat.

    • Svar till Malmöbo: Det här är ingen hatblogg.Den levererar fakta om kriminella invandrare.Till Malmö behöver vi inte åka det räcker att läsa om eländet i tidningarna. Går det att åka taxi? Jag har sett att taxi ägarna spränger och skjuter ihjäl varandra. Och bilarna har väl brunnit upp.Går bussarna? Dom brukar ställas in p.g.a stenkastande invandrarungdomar. Pizzabagarna kanske lever än ett tag.Men utanför pizzeriorna har man ju skjutit ihjäl folk Och vi är inte intresserade av att konvertera till islam.Och våra döttrar vill vi inte ha våldtagna. Nej, du kan inte sälja Malmö till hederliga medborgare.

      • Det enda sättet att få svar på dina frågor är att komma ner och se det själv, fläsket
        Ullabella: på vilket sätt tycker du själv atr du har bidragit till samtalsämnet?

  4. Tror inte han inser själv vilket dåligt intryck han gör? Han verkar nästan vänta på att få beröm för sitt respektlösa beteende mot de som ser till att han överlever?

  5. Vad ända in i glödheta gör de här i väst hos de som de med sitt medeltida begränsade tänkesätt kallar ”otrogna”?? De skulle flytt till ett annat islamskt land, tex Saudiarabien eller Iran. Där skulle de haft ett rikhaltigt urval av ihjälplågade djur att äta och de kunde arbetat med att studera koranen eller tex slipa svärd.
    De måste navigerat fel, bäst vi hjälper dem hitta till ett land som bättre passar dem. Vi skulle på köpet slippa allt ”stök” som dessa kulturkrockare innebär, en nåd att stilla bedja om!

  6. Videoklippet kan ses på Youtube. Efter att ha sett det kan vi alla säga: en känga i rektum åt alla fläskhatare är mer än ’comfortable’.

  7. Man ska inte kunna få bidrag utan krav på motprestation..

    De ska inte kunna lyfta bidrag och sitta på fik hela dagen eller åka till hemlandet medans de lyfter bidrag.

    Man får se till att sätta dem i arbete och sysselsättning, de kan sopa gator, sanera klotter, städa/plocka skräp, plantera blommor mm mm.

    Allt kostar pengar, se till att ställa krav på motprestation för de pengar de får!!!

  8. De är väl inte här för att arbeta. Utan för att införa islamism och då kan man inte anpassa sig utan det är ursprungsbefolkningen som ska kuvas och anpassas till deras aparta och förvridna samhällsordning.

  9. När koranen ska styra över ditt liv vad du får göra och inte får göra då har det gått för långt , men i många fall tror jag att det är ett svepskäl för att slippa att arbeta och göra rätt för sig , i Mohammads fall så tror jag inte att han är så bokstavstrogen som han utger sig för att vara utan helt enkel en lat person som tycker det är bättre med bidrag istället för arbete , enkel lösning åk hem i stället för att sitt och klaga .

  10. Därför skulle alla uppehållstillstånd kopplas till utvisning
    ifall vederbörande inte vill ta erbjudna jobb, att låta
    dem gå kvar och dröna och lyfta ersättning som andra
    får jobba för är djupt stötande för dom som jobbar!

  11. Det här säger ju allt om deras intentioner och ickeambitioner för ett liv i Norden!!!! De har inget här att göra!!!!
    STÄNG Gränsen!!!! Medan tider är!!!!

  12. Orkar inte att att läsa………..men för mussekärringar med mussegubbar är det tillåtet och premieras av svenska skattebetalare att föröka sig helt hejdlöst !
    De betalar INTE det gör skattebetalarna !

Kommentera