14 thoughts on “Islam är en svag ”religion”

    • Tidelag SKALL i rättssamhället bestraffas med döden. Det oskyldiga djuret avlivas och nedgrävas å så kallad luderplats. Denna styggelse FÅR ALDRIG TOLERERAS!
      Man borde inom de multikulturalistiska kulturfascisternas anarkismprisande läger ta sig en allvarlig funderare på vad det egentligen är för slags antropoider man importerar. Dessa människoliknande varelser är i total avsaknad av varje antydan till social och empatisk kompetens, och har inte den ringaste värdegemenskap med ett funktionellt samhälle. Varje individ som bereds tillträde utgör ännu ett potentiellt hot mot den allmänna säkerheten. Hednamissionen har till stora delar misslyckats i sin forna strävan att civilisera jordens befolkning. Punkt slut!
      Andreas.

    • Den reaktionen har jag väntat på från många muslimer. Att de ska fatta vad de trott på och indoktrinerats i från barnsben.

  1. NORSK arméchef : Europa måste förgöra Islam om de ska kunna att överleva

    ”Jag tror att vi måste vara redo att slåss, både med ord, handling – och vid behov använda vapen – detta för att bevara landet och de värderingar vi har gemensamt,” Sade Johannessen i ett tal till Oslo’s militära Society på måndag”

    Ja, döda dom djävlarna!!!

    http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2016/02/01/1834/hrsjefen-vi-m-vre-beredt-til–kjempe

  2. En av de första saker jag reagerade på när jag ville veta mer om islam, var allt tvång. Du föds in i religionen, kan inte välja en annan tro senare, får inte bli vän med medlemmar i en annan religion osv. Om islam vore den enda sanna religionen så borde inte allt detta vara nödvändigt, eller hur?
    Så visst är det en svag religion och många lider av mindervärdighetskomplex som de manifesterar med stöddighet.

  3. Generalsekreterare i Sveriges advokatsamfund, Anne Ramberg, borde kolla in och lyssna noga på vad som sägs i YT-videon nedan. Där beskrivs de katastrofer som historiskt drabbat mänskligheten i spåren av muslimernas och ett antal andra ideologier/s k religioners utbredning och våldsamma framfart.

    Av världens c:a 1,2 miljarder muslimer idag bedöms c:a 15 – 25% (d v s c:a 180 miljoner – 300 miljoner) vara radikala och våldsbejakande och kapabla att åstadkomma fruktansvärda massmord och fasansfulla brott mot mänskligheten, vilket den passiva och fredliga majoriteten muslimer (75 – 85%) inte förmått/förmår att stoppa.

    Detsamma gäller för ett antal andra ideologier/religioner i historien, där majoriteten varit fredliga utövare men trots det totalt misslyckats med att förhindra den våldsbejakande minoriteten att genomföra sina fasansfulla folkmord. Allt beskrivs i YT-videon nedan.

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=cAoXgZLRee0&w=560&h=315%5D

    Men Anne Ramberg m fl anser kanske att människoliven som har offrats/kommer att offras på minoriteternas våldsamma folkmord är värt sitt pris.

  4. Här försvarar sönderopererade skatan anne ramberg bland annat halshuggning, avlivning av homosexuella och könsstympning.

    ”Skräcken för islam är inte ny. Redan på 600-talet betraktades muslimska samhällen som ett hot, särskilt mot Europa. Kristendomen i Europa har under århundraden också utkämpat flera ”heliga” krig. Korstågen under 1000 -1200 talen ligger inte alldeles fjärran från nutidens jihadism.”

    Att hon inte har en aning om vad hon pratar om är beklämmande.

    SATKÄRRING!!!

    https://annerambergs.wordpress.com/2016/09/27/gott-mit-uns-om-gudar-som-valdsforevandning/

Kommentera