”Svenska tåg ska inte ha kvinnoavdelningar”

INVANDRING. Som första land i Europa ska Tyskland införa separata vagnar för kvinnor och män på tåg. I ett debattinlägg i Expressen varnar Moderaternas trafikpolitiska talesperson Jessica Rosencrantz för liknande initiativ i Sverige.

Expressen kvinnoavdelning

”Kvinnor ska känna sig trygga i alla delar av samhället, såväl i kollektivtrafiken som i hemmet. Finns det otrygga platser ska samhällets svar vara fler poliser, väktare eller kameror – inte könssegregation”, skriver hon.

Enligt Rosencrantz finns det en utveckling i samhället mot ökad segregation och större jämställdhetsklyftor i storstäderna. Som lösning för att kvinnor inte ska drabbas av detta vill M återinföra målet om minst 20 000 poliser för att öka tryggheten samt att Arbetsförmedlingen får i uppdrag att bedriva uppsökande verksamhet.

-Pettersson tycker den moderata talesmannen är fantastisk, hon skriver om problemen utan att nämna vilka som orsakar dem en enda gång, varför inte nämna att det är invandrarmän från Mellanösterns som är problemet även om undantag finns. Hur tror Jessica Rosencrantz att problemen ska lösas utan att tala om orsaken till dem?

12 thoughts on “”Svenska tåg ska inte ha kvinnoavdelningar”

  1. Polisen?
    De är upptagna med att hjälpa invandrare och jagar nattvandrare.
    Det är inte frågan om resurser. Det är en politiks ovilja som bottnar i att inget ont får sägas, skrivas eller göras mot muslimer.
    Islam är inte mångfald, vad än politikerna tycker.

  2. Föreslår att boskapsvagn avsedd för slaktsvin ansluts i slutet på tågen – för ovannämnda obehärskade muslimsvin.

  3. Hon går på tvärs med sitt partis politik.
    m vill dra hit vanvettets religion med tillhörande galenskaper och vidrigheter, hon i artikeln anser att denna religions(eller vad man nu ska kalla smörjan för) värderingar inte ska omsättas i praktiken.

    Hon är helt enkelt inte alls insatt i vad islam innebär för flickor och fruntimmer, överhuvudtaget.

  4. För att inte inhemska och civiliserade,ska utsättas för överfall och än värre saker,föreslår jag att ”nya befolkningen” transporteras i s.k. kreaturståg…
    Sådan fanns långt fram på 40/50-talet,liksom kreatursfärjor…..
    Sak samma bör därför även gälla färjeförbindelser,av längre art typ Finlands,samt tysk,danskfärjorna. 🙂

  5. DÖ överenskommelsen och sveriges rikes största lögnare Fredrik Reinfeldt verkar vara ett bortglömt kapitel i moderaternas led

  6. Naturligtvis ska vi inte ha en enda ”kvinnozon” eller ”kvinnotid” i Sverige! Såfort du har skapat en sådan är ju kvinnorna som grupp fast, och kan glatt attackeras om de inte håller sig på ”sin” plats eller ”sin” tid!!

  7. Ännu en korkad modde som talar om ett problem utan att nämna vilka som orsakar problemet.

Kommentera