Hans önskan

Rapport berättade i kväll om Estland och hur landet nu bygger ett stängsel mot Ryssland för att hindra fler flyktingar att ta sig in i landet.

Antalet flyktingar är få i Estland, de kvotflyktingar man bundit sig till har ännu inte kommit, men ett ytterst litet fåtal har ändå hittat dit de senaste 18 åren. En av familjerna är Hanafi från Libanon och Syrien. Deras önskedröm är enkel.

1

2

Nu är ju slöjan frivillig enligt feministerna, så varför inte ta av dig skiten istället?

19 thoughts on “Hans önskan

  1. Skrivit detta tidigare. Det kommer inga flyktingar till europas fastland. Endast immigranter. Europa är lugnt utan förföljelse och krig.

  2. Det estniska gränsstängslet handlar också om mycket annat än bara asylsökande. Det är en yttre gräns till EU och Schengen som i dagens läge inte ens är ordentligt utmärkt i terrängen (med undantag för trakten kring Narva) och också övrigt folk har chansen att passera den okontrollerat. För en tid sedan tillfångatogs en estnisk säkerhetspolis (Eston Kohver) i gränsområdet av ryska FSB, och esterna hävdade att detta skedde på den estniska sidan av gränsen och ryssarna att det skedde på ryskt territorium.

    • Man ska också ha i minnet att Estland redan h a r alltför många ”invandrare”, cirka 25 % är ryssar. I den förlorade staden Narva är de t o m 96 %. Många ryssar utgör ett stort problem, ungefär som problemen i våra ”utanförskapsområden”. I viss mån kan de också betraktas som trojanska hästar, till Putins hjälp. Så man förstår att de baltiska staterna inte vill ha in fler ”främlingar”.

  3. Följ Berlinmurens exempel; bygg dubbla murar. Och dubbel så höga som Berlinmuren.

  4. De har hittat en ny väg nu. Från Libyen har tusentals kommit till Italien senaste veckorna

  5. Dra åt helvete, gubbajävel.
    När jag blir statsminister, ska vi bränna var enda jävla slöja i en majbrasa här på torget i Skurup.

  6. Tja, vad ska man skriva/säga? Det finns nästan inga flyktingar i Nordeuropa. Nästan bara parasiter och kriminella.

    I vårt land kommer asylparasiterna huvudsakligen via Danmark och Tyskland. Där finns inget att fly ifrån! Inte ens ”fly” från islamistiska Turkiet.

    De flesta har inte ens rätt att söka asyl här, enär det på sin höjd är det första landet parasiterna inträder inom EU:s gränser är den i så fall ska lämnas. Regleras via Dublinförordningen, som antisvenska staten bryter emot varje dag.

    Dö landsförrädare! Förr eller senare kommer ni att få era straff!

    Kolla in nollan och folkförrädaren Röven, Många döda som försöker fly

  7. Oh ja han ville ha flera slöjor och hucklen. Stå på Er Ester släpp för böveln inte in några muslimer i landet.

Kommentera