Rättsstaten Sverige har kollapsat

 

INVANDRING. I en intervju med dansk media säger polisinspektör Lars Alvarsjö som det är rakt ut – polisen har tappat kontrollen och rättsstaten kollapsar. Han visar runt i forna svenska områden där invandrargängen nu tagit över och den rekordhöga massinvandringen eldar bara på problematiken ytterligare.

Det är i de utländska medierna den enda bevakningen kring utvecklingen i Sverige värd namnet sker. I synnerhet brittiska medier har under de senaste månaderna rapporterat omfattande och sakligt om den svenska statens begynnande kollaps och igår tog vi upp amerikanska CBN:s senaste Sverigereportage.

I februari skrev Alvarsjö en debattartikel i Svenska Dagbladet om det allvarligt läget.

14 thoughts on “Rättsstaten Sverige har kollapsat

    • Försäkringsbolag och många andra företag har nog användning för en person med hans mod och erfarenhet? Eller ännu hellre; Sparka Eliasson och erbjud Alvarsjö tjänsten som polischef!

  1. Det är jättebra att det uppmärksammas i utländsk Media,
    för den ynkedom som ska föreställa Svensk Media hjälper
    regimen att genomföra folkutbytet och islamiseringen, Svensken
    trängs idag ut från alla områden till förmån för dysfunktionella
    invandrare från Mena!

  2. Det är när svenska folket tappar tilltron till svenska samhället som den egentliga kollapsen sker. Det är därför staten och media fabricerar solskenshistorien, undanhåller fakta och ignorerar effekterna av massinvadringen.

  3. Bra reportage och polisen Lars Alvarsjö säger att det inte har varit värre än nu under de 30 år han arbetat, det är verkligen illa och massinvandringen borde stoppas, gränserna stängas, asylrätten skrottas.
    Vi har nog med problem som det är och Alvarsjö nämner Fittja i reportaget och att kriminella gäng styr i området. Det är tveklöst så att många av dessa aldrig kommer att arbeta och leva ett normalt Svenssons liv, det finns ingen arbetsgivare som vill ha dem och de vill inte heller arbeta, de vill vara kriminella och tillhöra ett gäng.
    Det finns naturligtvis hederliga människor i Fittja som arbetar, jag gissar att 50% arbetar och borde ha rätt till säkerhet i området. De kriminella där får alldeles för korta straff, de borde minst ha dubbla straff och egentligen permanent förpassas från förorten. Detta kräver enorma investeringar i säkerhetsfängelser/förvaring av dessa kriminella.
    SVERIGE är verkligen inte någon HUMANITÄR STORMAKT utan tvärtom eldar dessa bruntungor till politikerfrälse bara på problematiken genom att inte stänga Sveriges gränser!
    Lars Alvarsjö har bara sett början på en problematik som bara kommer att bli värre, TYVÄRR!!!

    • ALLA ÄR LIKA VÄRDA säger Socialdemokraterna…..! Mest värda är de bidragsförsörjda som röstar på SOCIALDEMOKRATERNA mot bidragen från FÖRSÄKRINGSKASSAN…..
      DESSA VILL SOCIALDEMOKRATERNA HA TILL SVERIGE TILL VARJE PRIS – GLÖM DET ALDRIG!!!!!!

  4. Helt otroligt att man måste intervjuas av dansk press för att få ut sanningen. I svensk press vore detta otänkbart. Hoppas att det finns många som läser danska medier. De hymlar inte, mörkar inte och framför allt, de ljuger inte. Bra att Alvarsjö inte tiger.

  5. UUUJ nu får denna Polis som sagt sanningen sparken av den grovt kriminella sju klövern.

    • Jag har precis samma uppfattning. Men tyvärr finns det ingenstans vi som fortfarande har en hjärna kan ta vägen eftersom det verkar som om hela världen styrs av idioter från ISIS.

Kommentera