TV4 slaktar julen

Jag vet inte hur många som anser TV4 vara en seriös kanal? Jag gör det inte och slutade tittat på pajaskanalen för flera år sedan. Ibland får jag dock tips om det som sker och det gjorde det igår.

Den helg som  Sverige firat i hundratals år och som våra fäder och mödrar lärde oss uppskatta, försökte pajaskanalen och dess pensionerade julvärd slakta igår.

Bengt Magnusson, 65-åringen från Ystad, var i år julvärd i TV4 och han tog minsann chansen att slakta julen på bästa TV4-manér. Kvällen inledde han med att stolt proklamera att allt som har med vår jul att göra är importerade företeelser. Nu tror jag inte att Magnusson själv skrivit manuset, utan det var säkerligen något han läst in lagom till dagen i ära. Se själva…

Visst stämmer det som Magnusson häver ur sig med sin basröst, men vad har det med saken att göra om man nu inte är ute efter att provocera? Den jul vi i familjen firar har vår släkt firat långt innan vi syskon ens var påtänkta. Är inte detta lika provocerande som att hävda att libanesiska och syriska pizzabagare lever på en rätt som är importerad från Italien eller att somaliska fotbollsspelare spelar ett spel som uppstod i Kina och utvecklades i Europa? Jag är säker på att pizzabagaren i Beirut och fotbollsspelaren i Mogadishu är stolta över sitt ändå och vill inte låta sig provoceras av mycket politiskt korrekta personer som hävdar att detta inte är deras.

Nu nöjer sig inte TV4:s manusförfattare med att håna julen som vi firat i sekler. Nej, givetvis ska vi på julafton drabbas av en skamkänsla över det muslimska flyktingkaos som drabbat Europa och är på väg att förvandla vår världsdel till något som mer och mer efterliknar Mellanöstern med alla dessa konflikter. Se själva.

Jag vet inte vad TV4 syftar med detta, men förstår jag saken rätt bedriver pajaskanalen en regelrätt…regelvidrig…propaganda mot alla som inte uppskattar svensk invandringspolitik och mot allt som vi i Sverige under decennier kallat svenskt. Huruvida tv-tittarna (de få som TV4 har), svenska folket i gemen och kristna uppskattar årets julvärdar (den politiskt korrekte Magnusson och muslimen Dirawi) lär det säkerligen samtalas om vid frukostborden och i arbetsplatsernas fikarum under kommande vecka.

Att man som TV-kanal försöker nedvärdera det som vi decennier kallat för svenskt, vet jag inte går hem. Nu är väl knappast pajaskanalen TV4:s medarbetare representativa för det vanliga folk som dagligen sliter för sin brödföda och som faktiskt uppskattar våra traditioner och kultur. Kan förövrigt nämna att mina arbetskamrater från Polen, Ungern och Chile firar jul med lika stor glädje som de flesta av oss, bara så att Bengt, hans manusförfattare och övriga clowner på pajaskanalen vet.

En person som uppskattar TV4:s försök till nedvärdering av svenska traditioner är givetvis en invandrad kommunist som bara befunnit sig i Sverige sedan år 2000, Daniel Riazat från Iran och riksdagsledamot för kommunis….förlåt, Vänsterpartiet. Mina rötter i Sverige sträcker sig minst till 1700-talets början, där min morbror avslutade sin släktforskning i brist på tid. Därför anser jag ha större rätt till det som är svenskt än en iransk kommunist som bara varit här i femton år.

Skärmklipp

Tack till Tobbe på Mediabloggen

Nu är ju inte TV4 en pajaskanal för inte och nu visar det sig att julaftonens uppvisning var en inspelning från i måndags. Bengt med basrösten satt alltså hemma med familjen och firade den jul han samtidigt satt och nedvärderade. Kan ge mig fan på att både julgran, sill, snaps och diverse julpynt fanns i det Magnussonska hemmet.

Källa: Fria Tider

Pajaskanalen TV4 mina vänner. Sluta se skiten så mår ni bättre…

25 thoughts on “TV4 slaktar julen

  1. Tala om idiotiska kommentarer! Ibland undrar man om ni överhuvudtaget förstår svenska!

  2. Meningen är väl att få bort julen och alla våra traditioner ,?
    så att det inte finns ngt att fira under året. Alla kan jobba istället 🙂

  3. Skall man vara kvar i rampljuset och tjäna gott med stålar måste man tala PKelitens språk. Folket har makten, även över all media även TVmedia. Slutar folk att titta på dessa kanaler och slutar köpa PKblaskor blir det till slut en självsanering. För egen del tittar jag cirka 20% på TV 80% på Nätet och 0% i PKtidningar. Den tidning som jag läser är Nya Tider.

  4. Denne präktige, urdryge, självgode pajas, aldrig gillat honom, han sniker till sig extrapengr också, genom att bidra med sin basröst, han gillar garanterat att höra sig själv, äcklet. TV4 out.

  5. Jag har frågat många varför folk från hela Mellanöstern
    vallfärdar till ett land där ingen utveckling har kommit ifrån??
    Javisst ja BIDRAGEN! Dom måste väl vara Svenskt eftersom
    det har en sådan dragningskraft på folk från flera Världsdelar,
    men det glömde väl den politiskt korrekte Bengt Magnusson
    att tala om. Sen vad har det för betydelse var en sed kommer
    ifrån om människor tycker om att fira den?? Men det är väl
    som antyds här att Muslimer firar inte jul, och då ska vi
    enligt politiskt korrekta heller inte göra det. Fåntrattar!
    För dom flesta är julen ett litet ljus i en mörk årstid, och
    är öppen att fira för dom som vill, och låta bli för dem
    som inte vill. För TV 4 är väl dom Muslimska högtiderna
    viktigare, och då kan ju kanalens medarbetare inklusive
    Malena Ernman Kjell, Bergkvist,Özz Nyjen, Nicklas Strömstedt,
    med flera vänstervridna tyckare fira dessa högtider, samt att
    fullständigt ge Fan i hur vi andra firar!

  6. Varför är det så extremt viktigt att förstöra sammanhållning och smutskasta våra svenska traditioner!? Blir det verkligen så väldigt mycket bättre då?? Finns ingen nationell samanhållning då tänker alla bara på sig själv, är det bättre? Ökar viljan att betala skatt? Ökar viljan att ta emot halva menas bestånd av unga män?
    Jag fattar inte att det ska tjatas om att en tradition ursprungligen för hundratals år sedan kom utifrån. Sen omformas dem till vår egen, men se det räknas icke. En människa däremot blir pursvensk direkt den lämnat in asylpapprena??

  7. Tänk att det finns folk som ser på TV4, tydligen en del ”ledande” vänsterpartister. Lustigt.

    Till Bengt Magnusson, ”Bättre tiga än illa tala.”

  8. Nämnde han månne att Jesus var judisk – eller det ”glömde” han när han räknade upp alla länder? Och han missade i och för sig också att räkna upp att det var Muhammeds födelsedag.

  9. Flykten och flyktingarna var också predikoämnet på Julottan i den ”Svenska kyrkan”-byggnaden jag besökte på juldagen. Det var övertydligt hur prästen ansträngde sig för att referera ”tyck synd om s.k. flyktingarna” till att Jesus fick fly till Egypten med sina föräldrar. För mig är det stor skillnad på flykt och ”flykt” (talar ur egen erfarenhet). Jag gick under predikan. Satt tyvärr längst bak så det var inte många som såg.

    • Den svenske kungens tal………………finns vi svenskar ?
      Vilka försörjer honom och hans familj ?
      Vill verkligen inte betala skatt till det som jag inte råder över ……är det så pinsamt för de styrande att låta de arbetande själva bestämma över sina inkomster ?
      Dum fråga av mig, såklart det allra viktigaste när pengarna kommer till staten …………då är MAKTEN i deras händer !
      Alla svartjobbarna gör vad tusan de vill med sina svarta inkomster.

  10. TV4 och SVT är pk-ister i allra högsta grad. Att sära på benen för muhammedanerna förefaller gå före svenskheten.

    Nästa julvärd år 2016 kanske blir en beslöjad kärring, eller varför inte skäggisen Soran Ismail. Det skulle inte förvåna mig.

    Men, om en kristen hade predikat för muslimerna, låt säga efter/under deras ramadan, och i synnerhet en kvinna – då skulle muhammedanerna med största sannolikhet slakta denne.

  11. Bengt Magnusson kan ta ock åka till muhamedistan med fru och import dottern ingen hädare äger någon mandat i detta rike för alla dessa Sverige hädare står på listan över icke önskvärda som kommer att förföljas in i döden

  12. Både SVT och TV4 håller på att straffa ut sig själva. TV4 har en förinspelad stolle som sitter som julvärd och sågar svensk jul och SVT har en muslim som julvärd.
    Jag vet inte vad man tror sig uppnå annat än att utesluta TV från svenskt julfirande. Men det kanske är lika bra.

  13. Det var bra att du tog upp detta TV4 är en plåga att se på
    är det något intressant så plågas man av den vidriga reklamen
    i stort sett var tionde minut .bra kommentar tack för den Stefan.K.

  14. Själv har jag som du Stefan sedan länge valt bort den reklamutspyende skräpkanalen. Mina vänner och jag bojkottade även den självinbjudande och våldgästande muhammedanskan. Av bilder som framkommit från hatmedia gjorde vi absolut rätt. Pråligheten från kulisserna och muhammedanskans blingbling klänning gav snarare ett intryck av ett arabiskt zigenarspektakel.

Kommentera