Ny mordmetod för Muslimska gruppen ISIS

Ny bilder släppta  av den islamiska gruppen ISIS  visar två män som man anklagat för att vara spioner klädda i ISIS röda overaller. De mördas genom att släpas efter ett par bilar som körs genom gatorna i Derna, Syrien tills de är döda.SL 1

Varning för bilder som är upprörande

SL 2 SL 3 SL 4

sl 5

Statssvetsaren och utrikesblondinens vänner i Palestina har använt denna metod.

16 thoughts on “Ny mordmetod för Muslimska gruppen ISIS

  1. Den där metoden har jag sett att muslimerna använde i Bosnien mot kristna under inbördeskriget. Då som nu la de ut filmerna på internet. De är stolta över att kunna mörda försvarslösa. Låt alla muslimer som vill åka till Syrien åka så att ryssarna kan bomba skiten ur dem. Man ska tipsa SÄPO om vilka muslimer som åker för att de åker dit och drar svenska bidrag under tiden. Socialtjänstpatrasket har inte stake att kontrollera var alla muslimer med socialbidrag befinner sig för det vore rasism.

    • Säpo beskyddar ju IS-mördarna och avsätter nu tid till att jaga de svenskar som satte eld på byggnader som skulle använts till boende för asylsökande. De samarbetar väl också med EXPO.

  2. OT. Var kommer de oranga overallerna ifrån? Vilka tillverkar tyget och vilka syr dem? Är de måttbeställda? Får kvinnor också oranga overaller men med svart slöja?
    Frågan kan verka lite vid sidan om men det måste ju med tanke på antalet offer vara en lönande tillverkning. Vilket företag står till tjänst med detta?
    Finns det också overaller för små barn?
    Alla frågor med tanke på den genomgående cynism i denna sekts avrättningar.

  3. Man blir mörkrädd att det vandrar Sådana vidriga Typer på Jorden.
    Det är nog bara Mona Sahlin som kan ta sådan typer till
    sitt Hjärta

    • Ofattbart dum kommentar. Oavsett hudfärg eller religion yttrar man sig inte positivt över IS vansinnighetsdåd. Det gäller även de som ”gilla” kommentaren. Därav är ogilla min kommentar (den förste men förhoppningsvis inte den enda).

      • @mona, din kommentar köper jag, men för h-lv–e, rått sagt. Se på offret – tänk på att offret är identifierat – tänk att detta kanske sker i Sverige om 10 – 20 – 30 år om IS. Sen blev det ganska många som ”gilla” å då undrar jag skämtsamt sagt kan dödandet/ta livet av någon människa vara ironiskt.
        Eftersom jag gjort militärtjänst inser jag att det var och är min plikt att döda en fiende. Nu har vi i Sverige ett fåtal som ”dödat” i rikets tjänst men desto fler som ”mördar” för ”hederns” (dj—a sätt) och i religionens namn (fegaste av de alla eftersom de inte vågar visa sina ansikten).
        Just nu gillar jag Putin som bekämpar (dödar) terroristerna i Syrien.
        Ska jag skämta; så hörde jag på stan att nu när vintern kommer får alla asylsökande och migranter en orange overall så att de lätt hittas om de går vilse i det snöklädda landskapet. Förresten det kanske är en bra idé som signalpolitik.

  4. Tänk om vi haft en normal invandring och tagit hand om dom som verkligen behöver hjälp.Moderaterna gorde upp med Miljötalibanerna om fri invandring. MP och M har kostat och kommer att kosta många 100 tals milijarder. Nu tror batra tanten att allt skall vara glömt när hon anamar SDs politik…….

  5. De är fega svin och ska behandlas därefter. De vill skrämma,därför dessa bestialiska handlingar. Vad de inte förstår är att det vänds mot dom. Svenken blir härdas.

    Låt aldrig en muslim få övertaget. ifrågasätt deras religion speciellt kvinnor som är galjonsfigurer.
    Sverige och resten av världen kommer reagera starkt mot deras vansinnesfärd. Som Putin gör/säger och som andra snart kommer säga/göra då vi är trötta på att bli lurade/manipulerade.

    Kan muslimer inte anpassa sig utan hela tiden tjatar om hur vi ska anpassa oss till dom, då gäller:

    1. Begränsa islam.Om de inte lyssnar, lär sig, är reaktiva förbjud islam som Angola har gjort.

    Låt mig ta ett exempel: En imam och Mona SaliM hade en lin debatt i tv. där honmenade att de borde ta mer ansvar. Imamen flinade och menade at det inte var ett stort problem och att han skulle, titta på det fast utan att betona att han verkligen skulle göra ngt. den som verkligen tror att han kommer göra ngt är rätt så lost. han kommer inte göra någonting snarare uppvigla folket att fortsätta…

    Vi ska inte hela tiden ge dom den näring de behöver för att växa. Kan de inte växa kan de heller inte ställa sig på tvären.

    2. Bojkotta allt som är kopplat till den muslimska världen, tex. flygresor med islamska flygbolag som Etihad, Emirates osv.

    * Ät aldrig mat som har arabisk text på. köp inga persiska mattor, gå aldrig till resebyråer ägda av araber, gå inte på arabiska restauranger. osv.

    * Handla inte av araber på Hötorget osv.

    DE MÅSTE FATTA ATT DE INTE BESTÄMMER NÅGONTING I VÅRT LAND SOM DE NU VÅLDTAR.

    Jag blir också jävligt sne på politiker som låter gäng i Sthlm, Göteborg, och Malmö löpa amok och ställa till med skada. Polisen kan inte göra ngt för att politiker har tummen i rövhålet.

    SLUTA DALTA MED DOM!
    Risken är annars stor att ni/samhället kommer få se medborgargarden, Det skulle inte förvåna mig. Det är inget ont uppsåt i det bara en naturlig reaktion på att de styrande har misslyckats.

    Vad är tanken med att en massa unga män kommer till Sverige, jo,att de ska skaffa en svensk flickvän. De gifter sig och sedan skaffar barn. Sedan har de konverterat minst hälften av dom.

    Tack för ordet
    /JB

    • Beklagar stavfel, också i framtiden.: ”Svensken blir härdad”..ibland blir jag lite väl ivrig.

    • Jag har också tänkt på det! Måtte vara unga kvinnor inte gå på deras förföriska metoder utan sky deras närvaro och ta vara på sig. Vi måste varna dem så ofta vi kan.

      • Hej Birgitta
        Jag är inte alls förvånad. Allt de gör är som alla gör, enda skillnaden är Islam/sharia.

  6. De har ingen brist på fantasin när det gäller att avrätta fiender till ISIS och allah.

    • Stämmer goran andersson. Något bra för mänskligheten varken vill eller kan de inte uppfinna. Men som de sadister de är funderar de bara ut allt djävulskare mordmetoder.

Kommentera