Över 14 000 asylsökande den senaste veckan

INVANDRING. Under vecka 41 sökte totalt 9 363 personer asyl i Sverige, en ökning med 2 112 personer jämfört med veckan innan. 2 162 av de asylsökande under vecka 41 var ensamkommande barn, vilket är 633 fler än veckan innan. De fem största grupperna utgör 88 % av alla asylsökande.

Till detta kommer c:a 5 300 personer som Migrationsverket inte hunnit med att registrera plus ett okänt antal som va någon anledning inte vill registrera sig.

Hejdå_Sverige

14 thoughts on “Över 14 000 asylsökande den senaste veckan

  1. Det är bara en tidsfråga innan vi har tältläger, kanske redan i vinter. När dessa bilder på svenskt mottagande plus mycket längre asylbehandlingstider når deras hemländer gör det skillnad.

  2. När 20 000 asylsökande kommit andra HALVÅRET 1989 stängde Carlsson I gränsen. Detta innebär att den rödgröna röran Löfven I är minst 25 gånger dummare än Carlsson I.

    Var hittar de alla idioter till regering, riksdag, departement och myndigheter. Enligt Lynn och Vanhanen tillhör Sverige toppskicktet bland världens länder och då kan man undra varför man väljer bottenskrapet?

  3. Siffran 14000 är den offisiella siffran som sökte asyl.
    Densannare siffra om antalet som kom hit är minst 28 000 eftersom polisen säger att det bara är hälften av dom som kommer som söker asyl.
    Om man nu sätter sig och räknar så kommer man upp till 1miljon456 tusen på ett år. den sittande låtsasregeringen vi har har tre år kvar och står sig den här siffan så blir det 4miljoner 368 tusen altså ett halft Sverige.

  4. Tältinkvarteringslösningen är bara ett nytt påtrycknings medel för att ge svenskarna ytterligare samvetskval och och se till att flyktingarna får tak över huvudet. Man behöver inte komma från vampyrernas land för att veta en enkel sanning: de nya vampyrerna behöver inte bjudas in – de kommer in, tar över och tömmer alla goda svenskar på sista bloddroppe. Glöm godheten, empatin gentemot oavsett vem som smälter ned era själar, gott folk ! Den vya vampyrarten tål minusgraderna, ovädret.
    Let me talk silly: ” Det är hundväder, inte en katt är ute” ….endast hornförsedda monster.

  5. Vi har bara sett början på ökningen! Den enda anledningen till att det inte har vällt in fler, är att dom hemmavarande inte har trott på sina släktingar när dom berättar om hur dom har fått det i Sverige! Det är inte så konstigt, vem hade trott på följande:

    I Sverigeistan kan du bete dig precis hur du vill, du kan plundra, mörda och våldta efter behag och dom boende måste tycka att det är bra och dessutom gilla det och ge dig allt du pekar på!

    Men nu har så många vällt in, som kan bekräfta att detta är sant, att alla andra kommer efter! Skall bli intressant att se om ett par månader, när det kommer ett par hundra tusen om dan!

    För övrigt är det inte så konstigt att dom religiösa ökar, när dom kommer till Sverige! Tidigare har dom väl inte riktigt trott på innehållet i dom heliga skrifterna, men efter att dom har kommit till Sverigeistan, kan dom inte hitta någon annan anledningen till att vi vill betala dom för att utrota oss, än att gud har hört deras böner!

    http://petterssonsblogg.se/2015/10/12/77-av-danmarks-muslimer-onskar-en-islamisk-stat/

      • För enkel matematik. Någon professor i matematik kanske kan räkna ut vad det blir om på ett år om ökningen fortsätter i samma takt!

      • Aha, kalasbetalaren tänker smart. Om det kom 2000 fler varje vecka än veckan före, så blir det många. före midsommar skulle det komma 60 000 varje vecka. Före nästa kräftpremiär skulle vi lycksaligas med 80 000 varje vecka… och så här dags nästa år skulle det komma 100 000 varje vecka -> alltså fem miljoner per år.

    • SKL skriker: K A T A S T R O F

      ”Vår bedömning är att länet nätt och jämt klarar av hanteringen av flyktingsituationen med nuvarande tillströmning. Skulle tillströmningen öka kraftigt blir situationen kritisk” skriver till exempel länsstyrelsen i Västernorrland.

  6. Inget problem. Det är ju bara 762 000 på årsbasis. sjuklövern har beställt en ny miljon-stad utanför Stockholm som kommer att stå klar inom kort.

    • Ja, det är bara för Kaplan att hugga i. Han har varit mycket i Turkiet i höst, det är inte svårt att räkna ut vad karln gjort där. Predikat för massorna om Sverige, det är säkert som amen i kyrkan. Eller, allahu akbar, numera.

Kommentera