Glöm inte dessa ord

Under gårdagens Maranata-liknande spektakel med namnet Sverige tillsammans visades denna bild på skärmen.

Screenshot

På samma möte sade Ylva Johansson (S) följande ord; ”…Det är en härlig känsla att Sverige förändras och att jag får vara med om den…”

Dagens socialdemokrater är alltså villiga att rasera det samhälle som dåtidens partiföreträdare så förtjänstfullt byggde upp. Det är något jag tycker ni ska ta med er när ni pratar med vänner, bekanta och arbetskamrater.

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

31 thoughts on “Glöm inte dessa ord

  1. ”Det är en härlig känsla att Sverige förändras och att jag får vara med om den…” – säger Ylva Johansson

    Men det är hon ju inte – hon lever inte bland handgranater,skjutningar,våldtäkter,rån,misshandel, oro och rädsla som så många av samhällsmedborgarna måste göra.

  2. Alla kulturer i världen har fått saker ifrån andra, det kallas för rörlighet! Men att gå så pass långt och säga: svensk kultur inte existerar? Det är att gå för långt!! Det kan sluta med att man överger allt som Har med Sverige att göra t.e.x. Alfred Nobel,Gustaf de laval, Christoffer polhem osv. Idioten har väl glömt att svenskarna är i själva verket germaner och germanerna hade en kultur som var välkänt, germanerna hade emigrerat till Skandinavien och hade därmed tagit sin kultur till Sverige,Norge osv! Germaner var inte araber,somalier,afghaner och allt annat trams som desinformationister försöker komma med, somalia är också ett land som också anammat andra kulturer, likaså araberna och judarna som blandade egyptiska mythologier i sina traditioner. Ska man då säga att: somalier finns inte,araber finns inte,hebréer/judar finns inte och att den forntida egyptiska folket har alldrig existerat, om jag nu hade trott på de ovanstående jag skrev så hade alla sagt att jag var galen eller efterbliven, men när det kommer till Sverige då har svensk kultur aldrig existerat! Vilka dumma överhuvud,journalister, och akademiker vi har i Sverige!, de bara imbecilla fåntrattar som syns i medierna idag.

  3. Av Stefan Löfven & Co har vi nu hört många upprop som ”gemensamt ansvar” och ”tillsammans klarar vi det”. Det kommer aldrig att fungera av den enkla anledningen att sjuklövern idogt arbetar på att splittra sveriges befolkning genom sin politik.

  4. Kan inte vara många dagar kvar av vanstyret som pågår just nu! Regeringen måste bytas ut omgående!

    Den nu sittande regeringen har följande brister,

    1. Ingen verklighetsuppfattning!

    2. Ingen kultur-, historisk-, och samhällskunskap!

    3. Ingen koppling mellan handling och konsekvens!

    Ovanstående tre punkter gör att de överhuvudtaget inte är lämpliga att leda och styra vårt fosterland Sverige!

    Lösningen är att utlysa nyval omgående!

  5. ”…Det är en härlig känsla att Sverige förändras och att jag får vara med om den…”

    Kommunismens ledord är söndra och härska så det passar henne utmärkt. Jag uppmanar alla som inte redan gjort det att läsa på om kulturmarxismen, det är det som händer nu. Sedan är det en underlig tid då kulturmarxism, islamism och zionism blandas i en salig röra och med till synes samma slutmål. Det enda som fattas är fascism och nazism men de få mentala kalhyggena har väl inte lyckats höra sig hörda i kakafonin eller så fick de inte plats.

    • Har du glömt att Löfven gav ca 850 miljoner av våra skattepengar till fascisten Poroshenko i Ukraina i våras? Och att man via EU stödjer nazisten Kolomoisky i västra Ukraina…så nog finns det plats för alla möjliga figurer inom sju-klövern..ja förutom SD som ju anses alldeles för hemska att prata med. Tydligen går det bra att samtala med utländska nazister och fascister för regeringen och resten av sju-klövern.

      • Glöm då inte bort de 1,5 miljarderna PER ÅR som den ’feministiska’ regeringen Lövfen pumpar in till Hamas etCons… O/e de ~ 8 miljarderna EXTRA (undangömda i budgetarna av de senaste 10x ’regeringarna’) som, utan ngn som helst bestämning, betalas till superkatastrofen FN!
        Mvh/TJ

  6. Det finns ingen inhemsk svensk kultur? Ha, ha, ha det var det dummaste jag har läst. Alla länder i hela världen har sina egna kulturer.

  7. Om det inte finns någon IN-hemsk svensk kultur så finns väl bara de hemska kulturerna kvar?

  8. Om ingen svensk kultur finns, varför har vi då en kulturminister och departement?

    Efter detta uttalande kan vi nu spara in på alla utgifter till hembygdsgårdar, hälsingegårdar, kyrkor, slott och k-märkta byggnader, museum, musiksskolor/studios, teatrar och tusentals andra kulturrelaterade resursdränerande utgiftsposter?

  9. Det är en härlig känsla sa den förra kommunisten Ylva Johansson som bytte från V till S för att komma vidare i sin politiska karriär. En gång kommunist alltid kommunist. Det sitter i generna!

  10. Sverige ska inte behöva sära på benen och sälja sig så jävla billigt.

    Dessutom är den typen av invasion som sker just nu mycket skadligt för hela riket, samhället, yttrandefriheten, säkerheten, ekonomin etc. Listan kan göras mycket längre.

    Därutöver så ska vi inte heller glömma att majoriteten av invällare är muslimer, därvid deras ENDA huvudmål är att islamisera allt och alla.

    Säg nej till islam och säg nej till pk-juntan och säg nej till 7-klövern alla dagar i veckan.

  11. Kloka ord, Petterssons: Löfvén borde avgå och ta med sig resten av sin feministiaka regering. Alla vet ju att ordet ”regeringen” står för ’hustru/maka. Ulla, hans Ulla är utan tvekan regeringen, feministisk det också — men feminin ????! Give me a break!!
    By the way: jag har just haft en härlig rast – några dagar i Stockholm på ett vänligt samtal och fick andas in oförorenad luft – inne i vårt enda hemlandsterritorium på Östermalmsgatan nr.36! Cheerio!

  12. Vi måste försöka få in fler politiker i riksdagen. i dag har vi 49 politiker och 300 mentalt rubbade sitter där.

  13. Så sjuka de är! Måtte de drabbas av mångkulturen idag! Hårt och skoningslöst som vi andra. Varför inte integreras direkt. Kvinnor håller mun i offentliga sammanhang och sitter längst bak med sjal på huvudet. Männen springer runt med skägg och skriker. Det är vad vi får som våra politiker bara älskar.

    Dumma fån!

  14. Ja det är fullständigt för jävligt!! Vad är det med dessa politiker som gör att de avgudar araber och afrikaner!? Samtidigt behandlar de oss svenskar som andra sortens medborgare.
    När gjorde de en lika stor show av att hjälpa svenska ungdomar!? Eller pensionärer!?. Vem försöker de övertyga? Sig själva? Ska i alla fall bli intressant att se på vilket sätt de kan få fram 20-30 miljarder.ska de höja skatterna igen? Den summan måste fram extra i år.imte konstigt när det kommer 2000 importer per dygn och att de betalar upp till 6000 kr per n-ger och natt.allt det här hade varit omöjligt att genomföra om imte svensken jobbade och höll käften.vi kunde haft en inkomstskatt på ca 12-15% om vi hade gjort som de flesta europeiska länder gör nämligen att STÄNGA GRÄNSERNA!!!!

  15. ”Det finns ingen inhemsk svensk kultur” vad är det för uttalande??? Jag skäms och kungen och drottningen sitter med och den hånflinande ”statsministern” ler över hela ansiktet! Vi har en underbar kultur som nu håller på att förstöras! Jag hoppas att vi gemensamt kan förpassa dessa sossar, vä-partister och MP in i skamvrån där de hör hemma och får ett nyval där främsta intresset ligger hos svenskarna som bor i detta land och deras väl och ve i första hand! Och inte som idag utplåna den svenska kulturen för att den ska passa människor från andra länder! Jag hyser endast ett stort och genuint förakt för dessa ”folkvalda” politiker som istället för att arbeta för svenska folket – lägger mer resurser på människor från andra länder som aldrig, aldrig, kan känna på samma sätt för Sverige vårt fosterland, som vi gör! Både alliansen och S,V,MP är en skam för Sverige! Vi talar inte om godhet, vi talar om förrädare!

Kommentera