95 % är vuxna män utan anledning att fly

INVANDRING. Human Relief Foundation, en brittisk hjälporganisation väljer nu att slute ge hjälp till det till ”flyktingläger” som kallas djungeln i Calais, Frankrike. Anledningen ”flyktingarna” i lägret inte är några riktiga flyktingar. Representanterna från organisationen anser att de inte haft någon anledning att lämna sina hemländer.

Muslimska "flyktingar" ber till Allah i djungellägret.
Muslimska ”flyktingar” ber till Allah i djungellägret.

När Human Relief Foundation (HRF) besökte ”djungeln” i den franska hamnstaden Calais såg de att de så kallade ”flyktingarna” hade lagt alla oönskade kläder och mat man hade fått av organisationen i högar som man sedan eldat upp.

Organisationen insåg att männen inte hade flytt från krig och katastrofer utan enbart var ekonomiska flyktingar som var ute efter välfärden i Europa.

Kassim Tokan som är vice vd för HRF uppger efter att han besökt platsen att lägret består till 95-97 procent av vuxna män och inte av utsatta familjer som man f

tidigare trodde. Tokan uppgav att han blev väldigt förvånad över vad han fann i lägret och säger att HRF:s hjälp behövs mer i flyktingläger i länder som exempelvis Jordan, Libanon och Turkiet.

Tokan säger också att de inte har någon anledning att fly sina hemländer då de är säkra och att ländernas ekonomi är hyfsade. Han kan inte förstå varför de tagit sig till Europa. HRF kommer fortsätta att vara på plats men kommer istället för att ge mat och kläder inrikta sig på att upprätta fältkök och portabla duschanordningar.

-Pettersson undrar när vi får läsa om detta i svenska hatmedia…

Daily Mail

6 thoughts on “95 % är vuxna män utan anledning att fly

  1. […] Lägret ”Djungeln” i Calais ligger vid motorvägen som används av tusentals lastbilar som fraktar varor från kontinenten till Storbrittanien. Detta för att ”flyktingarna” hoppas på att kunna smita in i en lastbil och på så sätt ta sig över till England. Tidigare skrev en brittsik organisation om att 95 procent av männen som bor där är vuxna män utan anledning att fly.  […]

  2. Det håller jag inte med om alls.
    Invandrarna har all anledning att komma till västvärlden.
    Först och främst så ska ju hela EU islamiseras, det är ett viktigt arbete att visa den islamska trons överlägsenhet och det kräver många unga män.
    Sedan har vi ju den ekonomiska delen. Västvärlden erbjuder Iphones och alla möjliga ekonomiska fördelar utan motkrav. Det är då viktigt att de inresande tackar och tar emot gåvorna, om inte annat än för artigheten.
    Till sist så lider väst av dålig befolkningsökning. Det är alltså berikarnas plikt att göra så många vita kvinnor gravida som möjligt (våldtäkt om nödvändigt) för att rädda den Europeiska kontinenten.
    Som ni ser så har just färgade unga översexuella män full anledning att komma till EU. Bidrag och sex, det är i alla fall vad de har blivit lovade.

Kommentera