19 thoughts on “Dagens kulturberikning

    • Från 3,10 berättar man om hjältinnan Heidi Mund som stod upp för Jesus Kristus i en kyrka där en imam skrek ut muslimernas mordramsa..”allahua akbar…”

  1. Kurt:
    Vi skulle kanske förklara,att Frankfurt am Main är en av Tysklands största avstjälpningsplatser för allt drägg…Måtte f-n vara polis i den staden.
    Trots att den är ungefär lika liten som Stockholm,har den en kriminalitet som överstiger de stora städerna i Tyskland.

    • Frankfurt har varit en metropol för icke-etniska tyskar i mer än 100 år. Sedan 70-talet i dess kransstäder stora grekiska och turkiska områden

  2. Filmen visar förmodligen varför de som kommer till EU inte vill bo i sina hemländer. De har ställt till med bråk där också?

  3. Vänta bara när den ”Tyska välkomst kulturen” slår om.
    Som de säger på Tyska ”Wir haben auch andere Metoden”

  4. Inte konstigt att deras hemländer ser så bedrövliga ut, det enda de kan är att bråka och kräva. Tänk så mycket pengar och energi som går åt för att stoppa deras äckliga beteenden, tid och pengar som hade kunnat bygga upp, istället så rivs det ner.
    Helt klart är att de är människor, det värsta rovdjuret.

  5. Vem skulle ha trott för ett halvt sekel sedan att ryska medier var mer trovärdiga än västerländska?

    Vi måste bli av med ofränderna innan de gör sig av med oss. Repatriera eller assimilera dem. Nu!

  6. Detta är bara början. Vänta ett par år så skall ni se på satan helvete = just det som 87:an önskar sig.

    • Om man ser på dessa bilder och tänker sig att det finns 60 miljoner människor som dessa på flykt i världen, hur kommer det att se ut når nästan alla dom kommer till Tyskland och Sverige.
      Det är ju bara Merchel och rövhålet som är berädda att ta emot alla flyktingar i världen så dom får väl dela lika på de 60 miljoner som finns.

  7. Ju mer av mångkulturen vi tar in desto fortare kommer vi bli som Mellanöstern,konflikter kaos mord och krig,det här klippet visa bara några hundra.När massan växer eskalerar det,det har det alltid gjort och kommer att göra.Det handlar bara om volymer.

Kommentera