3 thoughts on “Dagens O bama

  1. Jag var på kortresa till Tyskland och i nyhetssändningarna fick man se Obama vid en kalvande jökel i Alaska. De bilderna lär vi också få se i Sverige många gånger inför Parismötet.

    Att det är så jöklar fungerar lär ingen tala om. Det snöar på jökeln som blir is och genom tyngdlagen pressas isen framåt och fronten kalvar ner i havet. Så har det alltid varit och kommer att så förbli. Men vår egen expert Rockström är ju agronom så han kanske hoppade om de sidorna i den allmänna kursen.

  2. Teckningen har ett mycket tragiskt budskap i de maskerade svarta ISIS. Världens ledande stater inklusive Ryssand och Kina gör inget för att stoppa den största katastofen sedan andra världskriget. Det tredje världskriget är redan har med 60 miljoner på flykt från mellanösterns och nordafrikas krigshärdar. FN har möte om 17 globala mål (vad det nu var). Det finns ingen Messias i sikte. Det fanns en Mohammed som redan då ville vara världens herre. Det vi ser idag är en flyktingström av människor som flyr för sina liv från sina hem. Har dom inte rätt att leva i sina länder i fred och tillsammans med andra oavsett religion och hudfärg.Världen behöver en ny (av varje) Churchill, Roosevelt Stalin ty vad som nu sker kommer också drabba USA, England, Ryssland och Kina.

Kommentera