Ren och skär rasism

Vem håller inte med i signaturen JOB:s kommentar?

Skärmklipp

Möjligen journalister, vänstersocialister och diverse invandrar- och vänsterorganisationer. Byt ut ordet ”vita” mot ”svarta” och det hade tagit hus i helvete. Nu…ingenting, annat än tystnad.

Hyckleriets ansikte mörknar allt mer och så frågar sig många varför det gror en ilska i Sverige. En av de ansvariga för detta rasistiska initiativ är Alexandra Pascalidou, men….hon är ju vit…

20 thoughts on “Ren och skär rasism

  1. STEFAN K
    du har länken till detta rasistisiska uttalande ??
    Ta den och anmäl den till DO för inte ska man väl komma undan detta ???
    Det skulle vara bra om du gör en anmälan så får vi alla se hur DO fungerar om det är för allas lika värde.

  2. Vilken ras har dessa kriminella invällare som utför sådana brott,som Skånska Dagbladet i dag publicerar ?
    Kan det vara några av raserna afrikanska niggrar eller är det araber,zigenare eller annat pack ?
    Hur som haver blir man illamående av att se,hur skribenten avslutar det hela med sin sista mening….Som om ingeting allvarligt inträffat :
    http://www.skd.se/2015/09/01/tva-86-aringar-ranade/

  3. Ok:
    Överst i rang kommer vita uppenbarligen. När de avverkat det vita vem kommer sedan? De askgråa? De rosavioletta? De likbleka? De spygröna? De rödsprängda? De skitbruna? De nattsvarta? Och vilka kan av misstag tolkas för vita? Och framför allt vad säger evolutionen om denna besatthet? Att vissa viger sitt liv sin tid åt att vägra acceptera att vi är olika?

  4. Det är väl så att muslimska kvinnor inte tycker om vita kristna kvinnor.
    Klart att dom får ha den åsikten men jag undrar alltid varför dom så gärna vill vara i kristna länder?

    • De flesta av Sveriges befolkning är ateister, och en liten minoritet är religiösa idag. Jag är själv en agnostiker och skiter fullständigt i religioner i helhet, men att beskylla vissa individer till vad som skett för länge sedan de kan jag inte förstå? Det var inte bara vita som koloniserade och förslavade folk, varför nämns inte araberna som var de största slavdrivarna i sin tid. I och för sig så vill jag påpeka att invandrare är föraktfulla mot varandra själv, i t.e.x. Somalia så brukar man kalla en kolmörk människa för svartingen, sammanfattningsvis så gör man narr av personens utseende helt öppet, araber brukar kalla svarta för aswad abid och det betyder: en svart slav.

      • Jag förstår din resonemang men kristendomen är en semitisk religion egentligen, Judendomen Kristendomen och Islamdomen är alla semitiska katastrofer: ”det är inget illa menat utan jag försöker bara säga som det är.”

  5. Vi människor har inte alls utvecklats! Utan vi har lång väg att gå! Idag så är man fortfarande så jävla besatt i hudfärger, helvete alltså!!! om de nu vill ha ombytta roller där de vita folken diskrimineras så är det fel väg och gå, då är man inte så mycket bättre en de primitiva slavdrivarna. ”En förtryckare är en förtryckare oavsett hudfärg” Blanco&Negro for life.

  6. Det kokar av ilska i Sverige. Det har bland andra Jimmie Åkesson konstaterat. Makteliten har skapat en krutdurk som man inte längre vet hur man ska hantera. Det måste tydligen bli ett ordentligt utbrott innan utvecklingen kan vända. I ljuset av detta är det bra att dårar som i exemplet ovan provocerar svenskarna. Det eldar på den uppdämda ilska som ligger och puttrar i de breda folklagren. Det måste bli värre innan det kan bli bättre!

  7. Pettersson – SKÄR rasism? Jag tycker rasismen är svart. Och allt annat är REN. Det är en smutsig svart rasism.

  8. Nu börjar rasism på allvar! När en sammanslutning/förening endast har hudfärg som kriterium är det ett verkligt lågvattenmärke. Det är helt i sin ordning att diskutera sk vithetsnorm och annat (men eftersom det svenska samhället i princip varit helvitt tills helt nyligen kanske det inte är så konstigt?). Men att från den debatten utestänga människor bara för att de har fel hudfärg – är verklig rasism!
    Men, det här förvånar mig inte ett dugg! Ytterligare ett exempel på misslyckad politik från makthavarnas sida.
    Som man bäddar får man ligga!

Kommentera