Klotterattack utreds trots att SN påstår motsatsen.

BROTTSLIGHET. Polisen kommer inte att inleda någon förundersökning för att hitta den skyldige till det klotter som skrevs på scenen på Järntorget i Oxelösund under natten till lördagen den 18 juli i år. Klottret namngav en yngre kvinna från Oxelösund och polisanmäldes därför både som förtal av kvinnan och som klotter av Oxelösunds kommun. Uppdatering, ovanstående kommer från SN.se och det är felaktigt. 

Efter kontakt med förundersökningsledaren vid polisen i Nyköping visar det sig att Södermanlands Nyheter inte har torrt på fötterna. Utredningen om förtal har inte polisen med att göra, det är åklagarens sak och en enskilt sak men klottret och skadegörelsen ska utredas och den misstänkte ska förhöras

TIDIGARE 2015-07-178. En idiot drar rasistkortet

Under fredagskvällen upptäcktes lite klotter i Oxelösund, liksom det gjordes tidigare i veckan på en annan fastighet. Det är säkert inte ovanligt någonstans i vårt land men detta var ett rejält personangrepp. 

Leo, iransk medborgare
Leo, iransk medborgare

Den misstänkte klottraren är en man, 25 år, med bakgrund i Mellanöstern som är tillsammans med en mer än dubbelt så gammal svensk ”dam” som han brukar ha som hobby att spöa upp då och då.

”Klottraren” har fått alla chanser man rimligtvis kan få som invandrare i Sverige. Han har haft bostad och jobb men kunde inte sköta sig. Kallade bland annat flickorna på ICA för ”jävla fittor” och andra trevliga saker när han handlade på arbetstid, han har stulit, kört bil utan körkort, åkt dit för rattfylla, knarkat, misshandlat och stört omgivningen och grannar när han super och knarkar.

Anledningen till klottret denna gång verkar vara att han och damen inte får vistas i den fastighet som de tidigare blivit vräkta från på grund av obetalda hyror  som fortfarande är obetalda och att de störde och förstörde och tvingade polisen till regelbundna polisbesök.

Efter det flyttade de till det kommunala fastighetsbolaget där de också blivit vräkta och nu tycker de Åke Holmström är en rasist för att han inte låter dem flytta in igen…det är lätt att dra rasistkortet för att dölja att man är en idiot som borde flytta långt bort, väldigt långt bort…Leo som han kallas borde aldrig ha fått uppehållstillstånd och nu när han ändå fick det borde det dras in, bums.

Leos riktiga namn är Aria Keshavarzy, i varje fall är det namnet han uppgett till svenska myndigheter. Aria är medborgare i Iran.

Polisen kom föredömligt snabbt med en tre man stark patrull och åklagaren var alert och rubricerar det som förtal. Jag skulle vilja kalla det rasist- och hatbrott mot det svenska samhällssystemet…

Minns vad som hände i Malmö när Mena-familjer blev vräkta

7 thoughts on “Klotterattack utreds trots att SN påstår motsatsen.

  1. Detta är ingenting som polisen ska utreda, helt onödigt, leder inte till någonting – däremot borde han utvisas till sitt hemland Iran, där pågår inte något krig, finns ingen orsak att Leo vistas i Sverige.
    Om Leo återförs till Iran kommer troligen detta inte att hända igen OCH HADE HAN INTE SLÄPPTS ÖVER GRÄNSEN HADE INGET AV DETTA HÄNT HÄR!!
    Skulle önska att Socialfallsdemokraterna och övriga 7klövern kunde ta till sig ovanstående logik och sätta det högst upp på en plan för att stoppa det mångkriminella Sverige att bli mer mångkriminellt och mångfaldigt!

  2. Varför har vi poliser?
    Jag måste bli påmind, eftersom jag glömt varför.

  3. Jag hänger inte med. Hur framkommer det att det är han? Kan man bevisa det? För kan man inte det så är det ju i alla fall för mig förståeligt att de inte utreder närmare. Det bästa är ju om alla brottslingar kan dömas, men om det inte finns vittnen eller teknisk bevisning så är det nog inte så lätt. Eller?

    • En teknisk undersökning av mannen hade visat på färg, samma som på brottsplatsen. Detta tillsammans med en handstilsanalys, borde leda till en fällande dom.

Kommentera