Invandrare tycker att invandrare ska anpassa sig till svenska värderingar

INVANDRING. ”Pridefestivaler och andra hbtq-arrangemang bör absolut hållas i förorter, bland annat för att minska segregering och fördomar”, skriver Ardeshir Bibakabadi, verksamhetsledare för hbt-organisationen Homan, på SVT Opinion.

Han försvarar marschen Pride Järva som i morgon går av stapeln för första gången på initiativ av SD-profilen Jan Sjunnesson och menar att om det finns organiserade hbtq-personer inom SD så ”är detta något att bygga på.”

Bibakabadi skriver att han tvingats konfrontera invandrare i Göteborgs förorter som har ”föga respekt för vårt samhälles värderingar” och själv blivit hotad av invandrare.

”De invandrade, som själva har flytt från förtryck, skall inte förtrycka andra, varken i religionens namn eller av kulturella skäl. De skall tvingas anpassa sig till nya värderingar, som grundas på de mänskliga rättigheterna, och inse sina skyldigheter.”

4 thoughts on “Invandrare tycker att invandrare ska anpassa sig till svenska värderingar

  1. Har hört rapporter om att Stockholms Pride-veckan har startat men inte ett nyhetsorgan har sagt något om Järva. När skulle den vara?

    • Ja, jag gillar inte Pride alls, snusk och perversiteter. Homosex är okej, men de förlöjligar det med sina sjuka uppvisningar. Inget att vara stolt över. Men vi får hoppas att Pride Järva har en annan framtoning, annars har man hamnat i galen tunna!

Kommentera