Åsiktskorridoren

DEMOKRATI. Göteborgs-Postens politiska redaktör Alice Teodorescu och Svenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundson försökte förgäves få Vänsterpartiet Kommunisternas riksdagsledamot Rossana Dinamaca och hennes vapendragare Ulrika Kärnborg från vänsterorganet Dagens Arena att förstå att det råder ett åsiktsförtryck i Sverige mot personer med “fel” åsikter i en rad frågor, inte minst invandringspolitiken.

19 thoughts on “Åsiktskorridoren

  1. jag har tyvärr röstat på vänstern men nu är det slut på det med sådana som Dimarca i partiet så blir det nu SD i fortsättningen

  2. En favorit bland författare och journalister för mig är Kjell-Albin Abrahamsson, här i en alldeles färsk intervju där han belyser kommunism,hans författarskap, åsiktskorridoren och hans härliga lugna syn på livet, en skön intervju med många tankar.
    Snälla ge den tid, den är värd varje minut !
    http://www.ltz.se/jamtland/krokom/kjell-albin-visst-gullas-det-med-kommunistiska-politiker
    ”Visst gullas det med kommunistiska politiker”

  3. Ingrid Carlqvist är verkligen värd att uppmärksammas i detta sammanhanget. Hon har alltid varit ärlig och sanningssökande och på ett modigt sätt protesterat mot ÅSIKTSKORRIDOREN!

    • Hur länge får hon bli kvar på GP, mediavänstern är många och högljudda? Det är mediavänster som styr hela 7-klövern och därmed landet.

      • Jag tror att Hjörne & Co har känt av vindkantringen och försöker rädda vad som räddas kan. Till och med tabloiderna har börja så smått med nytt ljud i skällan. Ingen vill stå med skägget i brevlådan när SD blivit största parti eller att de andra slängt den förödande flyktingpolitiken på sophögen.

  4. Kommunism och demokrati är inte förenliga.
    Dom änvänder alltid våld och hat som metod att förkunna sin sjuka ideologi. Att brutalt störa demokratiska möten utan att man fattar att det är diktatur.
    Nordkorea är ett extremt grymt exempel på maktfullkomliga kommunister.

  5. I Sverige idag är det omöjligt att diskutera invandring. Om man har argument emot invandringen så får man inte mothugg utan man blir istället huggen i ryggen med argument som ”rasist, nazist, fascist och främlingsfientlig. Detta beror på att 7-klövern har inget annat att komma med, för dom vet inte ett enda dugg om invandring. Alla 5-åringar i Sverige vet 100 gånger så mycket om invandring som den smlade 7-klövern vet.

  6. Dessa totalt misslyckade äckelkommunister som tycks ha klippkort till alla debatter och morgonsoffor där de ofta i direktsändning kan spy ur sig sina otäcka vidrigheter. Undvik att betala licens för denna propaganamaskin.

  7. Och förlorar man debatten kan man alltid ta till nedsättande epitet om motståndaren som ”rabiat” som Ulrika kallade Alice i en artikel efteråt bara för att hon och Gudmundsson ville diskutera invandringens kostnader.

    http://www.dagensarena.se/opinion/proppen-har-dragits-ur-den-svenska-debatten/

    http://snaphanen.dk/2015/07/05/sondagskronika-i-almedalen-blir-allting-tydligt/

    Och om man är rabiat då man vill diskutera invandringens kostnader idag, innan de skenar utom all kontroll, vad ska man då kallas om man fortsätter att blunda, hålla för öronen och fortsätta med samma politiska lösningar som misslyckats i så många år tidigare i hopp om att de nu ska fungera annorlunda?

  8. Lös problemet ! Förbjud komunister dom om någon har många lik i garderoben…..

  9. Ja, jävlar vilken stake det är i Alice. Hon har samma teflonbehandling som Åkesson, allt skit rinner av. Det är lika lustfyllt att titta på detta som när Nigel Farage schavotterar EU-kommissionen.

Kommentera