Fönster krossades tre gånger på kort tid på mosk…förlåt Rikets sal

Historien verkar upprepa sig. Tre gånger på kort tid har Rikets sal på Industrigatan i Höganäs utsatts för skadegörelse i form av att fönster har krossats.

Lars-Gunnar Lundqvist är medlem av kyrkan och administratör. Han berättar att skadegörelse mot Jehovas vittnes lokaler är vanligt förekommande runt om i landet.

-Pettersson undrar var SVT, Sveriges Radio, Ex pressen, Aftonbladet och de andra drakarna är? Tänk tanken att en moské fick rutorna krossade en gång i veckan.

Visserligen är Jehovas vittnen en sekt men de sköter sitt och begår inga terrordåd, så varför behandlas de inte med silkesvantar som muslimer?

Jehovas vittnen nekas statsbidrag med motiveringen: Statsbidrag får lämnas endast till ett trossamfund som bidrar till att upprätthålla och stärka de grundläggande värderingar som samhället vilar på …

De muslimska samfundet klarar tydligen dessa krav för de får mängder med bidrag av skattebetalarna.

 

12 thoughts on “Fönster krossades tre gånger på kort tid på mosk…förlåt Rikets sal

  1. För de som inte vet det så uppbär inte JVarna statsstöd som andra samfund. Det för att de inte uppmuntrar sina medlemmar att rösta (omdemokratiska alltså) och att de inte gör det kommer av att Jesus ska ha sagt något i stil med att hålla sig utanför politik, inte var någon del av den världen, men absolut ”ge kejsaren det honom tillkomme” dvs betala skatt för sig.

    Vidare sattes de i koncentrationsläger de med under WW2.

    Jag hörde från bekanta i grannstaden något som gjorde mig mäkta imponerad och det är att JVarna byggde sin egen Rikets Sal. Lånade ihop pengar och byggde med egna händer. Och inte blev den liten heller ….

    Ta och jämför DET med muslimernas gnäll och uppenbara tummen mitt i handen.

    • Fick just fler detaljer. Församlingen är nu så stor att de egentligen inte ryms i det de byggde för x antal år sedan. I samma stad (Umeå) har muslimerna fått sig en tomt tilldelad sedan många år och tänkt sig ett riktigt bygge med kvinnoseparation, minarater och hela köret. Dock hade man haft svårt att komma överens och skrapa ihop pengarna … det går att surfa efter de mer komiska detaljerna. Under samma tid har JV haft sin lokal ute till försäljning. Större och billigare. Det kan spekuleras i varför denna inte köptes av muslimerna 🙂

      Kommunens byggnadslov till muslimerna är tillbakataget då de överskridit tidsgränsen, för att inte tala om de skulder de har till byggbolag för det som han grävas. Skulder som inte kan betalas pga att pengar har försvunnit ur den gemensamma kassan. Enligt källan som ölar här intill så är det det sista man hört på många månader nu.

      Personligen skulle jag bra gärna vilja veta hur Sveriges alla Moskeer kommit till. Finns det en enda som finansierats inom Sverige och hur många från en och samma gren krävs det för att konsensus ska inträda och ett bygge ska bli av. Umeå är väl bara ca 100 000.

  2. Jehovas vittnen är arbetssamma, välanpassade, trevliga och sociala människor och en heder för alla samhällen, de gör inte en fluga förnär! De bör läsa på Bibeln litet bättre vad Jesus säger om mördare och terrorister, de skall man inte lägga fingrarna i mellan med, Gud kräver att man försvarar sitt revir med hårdhandskarna.
    Detta är SATAN på svensk mak som agerar med stöd av SVT, Aftonbladet, Expressen och alla som håller tyst! DE HAR BLOD PÅ SINA HÄNDER PÅ SAMMA SÄTT SOM DE SOM HÖLL TYST UNDER NAZISMEN….
    Garanterat islamnazister som ger sig på Jehovas vittnens lokaler, händer bara där moskeer byggts!
    SATAN om han finns lever och frodas i Sverige! MILJÖPARTIET och SOCIALDEMOKRATERNA hatar Sveriges befolkning!!!

  3. Skandal att Sverige stödjer mördarcentralerna MEN symtomatiskt i Absurdistan där Miljöpartiet sätter agendan…
    Kan det vara muslimer som ger sig på Jehovas vittnens lokaler ? Det tål inte se kors och erkänner inte Jesus Kristus som Guds son, – bara den saken borde leda till dödsstraff….
    Det omvända gäller i muslimska länder, de som inte erkänner Muhammed och Allah ska dödas enligt sharialagarna.

    • Tom i Höganäs finns det en moske, jag tycker det är för jävligt att vi tillåter moskeer i Sverige!!
      Garanterat från det hållet attackerna mot Jehovas Vitten kommer!

  4. Alice Bah Kuhnke, Herr H. Arnstad, Malena Ernman m.fl. Gapar och skriker ni bara när jihadisterna tuttar på själva och får det till att det är Sverigedemokraternas fel.

  5. Jehovas vittnen som är en sekt, hör inte till det roligaste men de sköter sig, arbetar, betalar skatt och åstadkommer ingen oro annat än när de försöker övertyga folk om sitt trosvissa kärleksbudskap. Jag tror faktiskt att de själva tror på den fredsbild av lamm och lejon tillsammans som de försöker predika. Men vänta bara den dag ISIS ringer på dörren! Men det är så typiskt för det etablerade samhället att inte bry sig om några krossade fönsterrutor på Rikets sal men storm och hallå och rasism om någon kaster en snöboll på en moské!
    Allahs lika värde- tjohopp!?

  6. Ja tänk on det hade varit en moské då hade rubrikerna inte räckt till. Jehovas är visserligen en lustig sekt som har en del gemensamt med mussarna kvinnóförtryck samt att de inte firar några kristna helger eller födelsedagar men de är ju annars ganska harmlösa till skillnad från muslimer.

Kommentera