Galen svensk statsminister vägrar att sätta en gräns för den muslimska massinvandringen

INVANDRING. Nedanstående är en artikel från den 5 maj på JewsNews, visserligen en partisk sida men ändå intressant att veta vad judarna anser om muslimer. De har ju lite mer erfarenhet än vad vi har.

I ett längre intervju Sydsvenskan gör premiärminister Stefan Löfven (S), en rad märkliga uttalanden, som också är symptomatiskt för hans fullständiga brist på förståelse för vad Sverige och svenskarna behöver.

2015-05-26_1342

Löfven hävdar att SD (Sverigedemokraterna) säger att de enorma kostnaderna för massinvandring, som också är ständigt ökande, kommer att minska ”om bara vissa människor inte existerade i det här landet, skulle allt ordna sig.” – Statsministern verkar inte bry sig om detta trots att en allt större del av budget går till asylinvandringen, för att det som vanligt är ”en långsiktig vinst”.

Vi måste göra den här investeringen för att det ska bli bra långsiktigt. Invandringen påverkar välfärden positivt. Vi har ett väldigt litet födelseöverskott i vårt land. Om vi inte har någon invandring kommer befolkningstalet att bli så här, säger Löfven och ritar med handen upp en plan kurva i luften.

Finns det någon gräns för massinvandring till Sverige?

– Nej, det finns ingen gräns. Vi kommer tar emot invandrare i enlighet med de konventioner som vi är bundna av. Vi har gjort det förut. I början av 1990-talet, kom många från det forna Jugoslavien. Idag är de en naturlig del av det svenska samhället. De bidrar en hel del…Läs mer HÄR.

-Pettersson vill till Löfvens försvar säga att han är inte ensam om att vara galen…varför ta risken med dysfunktionella muslimer.

33 thoughts on “Galen svensk statsminister vägrar att sätta en gräns för den muslimska massinvandringen

  1. Bekymret for Irans ”kjernekraft” og kjerneverdier.kapprustning.fare for kupp.

  2. Tino S. säger att Sverige har ett bra födelsetal så detta är en lögn av Stefan Löven, – en dummare människa en denna svetsare får man leta efter. Såg en bild på honom som 6 åring, han saknade föräldrar, han såg efterbliven ut redan då. Att denna mupp är regeringschef är TRAGISKT för Sverige och miljömupparna Romson&Fridolin gör denna regering till SVERIGES VÄRSTA IDIOTREGERING I MODERN TID!!
    Dessa araber som välkomnas kommer att ställa till med krig och kaos som deras SATANS-LÄRA ISLAM REKOMMENDERAR….De flyr inte från krig och kaos, det är det enda de är bra på…!
    ARBETSMARKNADEN I SVERIGE är full, det behövs inga fler servicearbetare, – de arbetstillfällen som finns och är något att ha behöver svenskarna själva. Jobben kommer inte att öka, utan minska framöver och någon plats för muslimer finns inte i Sverige!
    Den här regeringen anser jag ska sättas i isoleringscell på Kumla!

  3. idioten är så jävla trög i skallen han fattar inte vad som är bra eller inte men jag tror att fanskapet inte sitter så länge till som statsminister folket har tappat allt förtroende på stefan löfmuslim jävla dåre fy fan …..

  4. Albino,

    Bugger off, take your illiterate komrade Löfvén and go gratify each other behind a thick curtain, slimy worm !

  5. Löfven är inte galen, det han vill är att alla skall ha ett jobb att gå till, tyvärr är hans kompanjoner inte inne på samma sak.
    Löfven har ett relativt litet parti bakom sig,han bjuder in till samarbete enligt gammal svensk modell. Men tyvärr vill ingen samarbeta.

  6. Cirka 40% av de som beviljades PUT 1997 har ännu inte arbete. Arton år senare! Ändå så håller Löfven & Co på och svamlar om att vi behöver invandringen. Det är fullständigt groteskt!

    • Löfven kan inte framföra sanningen och kanske han vet den inte heller, men det är en röstimport som partiet sysslar med.

  7. Reblogga detta på pappasven och kommenterade:
    Märkligt med denna regering . både ÅR, MP och SL, S låter lite svåra att följa och förstå då dom talar men då jag läser vad som citeras i skrift är det osså tufft…..

  8. Herr Statsminister! Jag tycker inte som du – att invandrarna skulle vara en naturlig del av det svenska samhället. Jag tycker att de är en ONATURLIG DEL av det svenska samhället.

  9. Skulle det inte gå att få fram vilka konventioner som
    Sverige är bundna av, men som tydligen inga andra
    länder har? Det är naturligtvis inget annat än en jävla
    stor bluff som svetsloppan kör med, för i annat fall är
    Svenska politiker mer korkade än man innat fått
    belägg för!

  10. ”konventioner som vi är bundna”
    Ja, om det stoppade där, men vi ska ju ta emot alla.
    Förebrår inte Stefan, han förstår inte bättre.

  11. En 17-årig redaktör för en fransk skoltidning har fått dödshot efter att tidningen gav ut ett specialnummer till stöd för offren för terrordådet mot satirtidningen Charlie Hebdo. Bland annat har han fått ett brev som innehöll en kula.

    Skoltidningen La Mouette Bâillonnée redaktör Louis Pasquier har sedan specialnumret gavs ut den 21 januari fått sju dödshot. Hoten har kommit via mejl och till hans hem i Parisförorten Saint-Maur des Fossés.

    Breven har innehållit kulor, svastikor och hot som att ”Vi vet var du bor, vi tvekar inte” och ” Något kommer att hända dig”. Senaste hotet kom den 4 maj, på Pressfrihetens dag.

    Louis Pasquier och hans familj har vid flera tillfället anmält hoten. De är besvikna på att skolan inte stöttar dem och att polisen inte informerar hur utredningen fortskrider.

    Organisationen Reportrar utan gränser kräver att det görs en noggrann utredning för att få klarhet i vem eller vilka som ligger bakom hoten.

    ” La Mouette Bâillonnées redaktör måste ges skydd. Det är oacceptabelt att en 17-åring utsätts för dödshot under månader utan att det satts in åtgärder för att identifiera de ansvariga.

    Försvar av pressfriheten måste börja i skolan”, skriver Reportrar utan gränsers generalsekreterare Cristophe Deloir i ett uttalande

    http://www.journalisten.se/nyheter/17-arig-redaktor-skoltidning-dodshotad

  12. Jag är övertygad om att hela 7-klövern och dess väljare är komplett galna allihop.

  13. Varför är det bara Sverige av alla länder på jorden som är ”bundna av en konvention”.

  14. När man tror att idiotin har nåt sin högsta punkt….så toppar alltid svetsloppan med något ännu dummare.

  15. Vänta bara tills muslimerna är många nog. Då kommer de att bilda eget parti, då kommer sossarna att stå där med Svarte Petter och de hundratusentals svenskar de stött bort kommer inte igen. Dagens sossar är nog inte smartare än ett förskolebarn.

    • Så mycket fulhet och ondska i deras ansikten kan man inte se nån annanstans !
      They are hideous and evil !

  16. Visst är han galen. Men frågan är om inte alla dom som lyssnar och går på hans propagerande är än värre!

  17. Svetsaren vet vad han gör. Han tar in mellanösterns avskräde och drägg – förköpta allierade, röster i nästa val. Han vill att röda pesten skall slå sina rötter här i evigheterna evighet.
    En lösning – extrem, men effektiv – vore en PINOCHET. Tänk vad en sådan tillfällig ledare kan åstadkomma. Först: regeringen försvinner spårlöst. Sedan … Ingen idé att fortsätta, ni har redan lyft på ögonbrynen.
    Lugnt, simma lugnt, svenskar: ingen armé – ingen Pinochet !

  18. Han kan inte jämföra med tidigare invandring.då fanns det jobb till dem.jugoslaver,greker och finländare tog seden dit de kom.de smälte in i det svenska samhället.de jobbade.inte eldade de bilar,inte våldtog människor,inga terrordåd ingen brottslighet.de byggde inte konstiga kyrkor.jämför inte det med dagens muslimska invandring.

  19. Statsminister Löfven är helt enkelt oförmögen att ta till sig fakta. Hellre sänker han landet istället för att läsa på om tillståndet uti Sverige. Han upprepar sig som en papegoja kan inte stå rätt till med tankeförmågan. Hoppas socialdemokraterna fortsätter att rasa i opinionen. Det ända vi investerar i är ett inbördeskrig som kommer utan pardon.

  20. Enligt historien fanns en despot som sägs vara halvt galen och omgiven av dåliga rådgivare. Nu upprepar sig historien. Nu är allt helt galet t o m rådgivarna är helt galna, som inte räddar sin boss.

    • Kan det inte vara på det viset att det är en sluten krets inom partiet som styr det hela och Löfven utför order.
      Enligt uppgift godkändes ett äktenskap av en 14 årig flicka och 11 femtonåringar flickor blev godkända som gifta.
      De här terroristerna som varit nere i Mellan Östern och begått övergrepp mord m.m. mot civilbefolkningen har fått läkarvård i Sverige för att sedan åka ned igen.
      Palestina godkändes som stat med frikostigt bistånd, utan någon debatt i riksdagen.
      Att sådant agerande som ovan nämt kan godkännas av en statsminister kan anses som osannolikt.

      • Den enda conventionen Sverige har är att ta emot 1900 kvotflyktingar som FN utser och går genom FN.
        Några andra conventioner finns inte och andra länder i Europa tar emot endast ett fåtal det som kallas flyktingar, varför skulle Sverige ha någon unik convention som inga andra EU länder har.
        De här personerna som kommer som asylinvandrare är illegala, de är uppmanade att inte visa upp pass när de kommer till Sverige. Från de här länderna i Afrika är det helt omöjligt att passera gränserna utan pass och visum.
        För några år sedan var det två svenskar som gick in i Eritrea illegalt och det blev 12 årsfängelse hade kunnat bli 20 år.
        Enligt Dublin conventionen skall alla söka asyl i det första EU land de kommer till, det är helt omöjligt att komma in i Sverige utan att ha kommit in i ett EU land innan.
        Om Sverige ställer krav att alla måste uppvisa pass innan de kommer in i landet och kan söka asyl, skulle asylinvandringen försvinna över en natt.
        Om de uppvisar pass kan det bevisas att Sverige är inte första EU land och de har ingen rätt att komma in i landet och söka asyl.
        När personer kommer in i landet utan att visa upp pass eller annan ID finns det ingen möjlighet att veta varifrån personen egentligen kommer och personens bakgrund, det är väldigt oansvarigt att ta in personer på det sättet och ge dem permanent uppehållstillstånd omedelbart.

      • När man ser logiskt till den massinvandring som bedrivs finns det inte något annan logisk förklaring än att det är en röstimport för att kunna behålla makten.
        Det finns inget behov av lågutbildade personer i landet och om födelsetalen är för låga är det enklare att kraftigt höja barnbidragen och andra förmåner för barnfamiljer.
        Skall man ta in folk utifrån finns det andra länder där personerna har lättare att integrera sig in i samhället än vad som nu sker, som också kan bevisas därför integreringen har blivit totalt misslyckat, som var mycket lätt att förutse utan att slänga miljarder på den till ingen nytta. Allting står på ruta 1 vad gäller integreringen.

    • Det var Gustav IV Adolf. 1809 blev han avsatt och landsförvisad till Schweiz. Där framlevde han i fattigdom under namnet Överste Gustavsson.
      Allt detta kan vi väl göra, förutom att skicka honom till Schweiz. Det är för lindrigt idag. Skicka honom istället till det inre av Borneo.

Kommentera