Allt fler emot Sveriges invandringspolitik

En ny undersökning som Demoskop gjort, visar att allt fler är kritiska till Sveriges invandringspolitik och att kritikerna finns i nästan samtliga grupper.

”Allmänhetens uppfattning om invandringens omfattning har de senaste åren utvecklats från att vara negativ till att vara påfallande negativ.”

Fortfarande håller trenden i sig. Äldre är mer kritiska än yngre, män är mer kritiska än kvinnor och lågutbildade är mer kritiska än högutbildade. Dock ses nu en trend där också yngre, kvinnor och högutbildade är mer kritiska och att den mer negativa synen beror på den allt högre asylinvandringen. Den största ökningen av negativa personer finns hos de högutbildade.

58% av svenska folket anser att invandringen är alldeles för stor, samtidigt som endast 8% anser den vara för liten.

När det gäller partitillhörigheter finns en intressant uppgift. Sverigedemokratiska väljare är föga förvånande mest kritiska, följt av kristdemokratiska och moderata. Miljöpartiets väljare är föga förvånande mest positiva och här har andelen väljare som är invandringspositiva ökat. Det mest intressanta med undersökningen är att det bland Vänsterpartiets väljare finns allt fler som ser negativt på svensk invandringspolitik och att de negativa attityderna på senare år börjat att dominera.

Ladda ned dokumentet

11 thoughts on “Allt fler emot Sveriges invandringspolitik

  1. Skulle befolkningen förstå kriminalitetens omfattning och om de var rätt informerade om DET POLITISKA SYSTEM ISLAM då skulle det av självbevarelsedrift vara 100% som var emot Sveriges helt SINNESSJUKA MASSINVANDRINGSPOLITIK!
    Stoppa asylrätten för muslimska mördare! INGA SÄRSKILDA FÖRMÅNER TILL IS SLAKTARE OCH MÖRDARE!!

  2. I går annandag pingst,samlade som varje måndag sedan ett halvår tillbaka PEGIDA i Dresden,åter uppåt 10.000 demonstranter.På den medsända länken kan ni från c:a 52 min se det stora antalet promenarande över en av Dresdens stora broar.Titta och njut över att det finns städer,och i detta fall land som Sachsen som säger nej till Islamisering av Europa.
    http://www.pi-news.net/2015/05/video-von-der-pegida-dresden-am-25-mai/

  3. I de kommuner som de rika bor har dom absulut inget emot invandrare bara dom håller sig på minst 5 mils avstånd.

  4. Då var det ju bra att polisen ska bilda nya enheter med östtyska Stasi som förebild. De lär få jobba hård med att jaga ”oliktänkande”.

  5. Äntligen har de mest högutbildade insett vad de flesta av oss med mindre utbildning redan insett.

  6. I Danderyd så har ca 95% röstat för en fortsatt hög invandring, och invånarna är högutbildade och rika, men ändå så får kommunen inte napp på sin vädjan om att invånarna ska öppna sina dörrar för de stackars ensamkommande barnen och erbjuda familjehemsplats. Så är det med de öppna hjärtana.
    Nu har SD i Danderyd motionerat i fullmäktige om att ersättningen ska höjas till eventuella familjehem.
    Men Danderydsborna vill väl inte vara lika godhjärtade som Prinsessan Christina och hennes make Tosse Magnusson som öppnade upp sitt slott och blev av med både privata juveler och svenska statens, dvs folkets, dyrgripar från kassaskåpet.

  7. Aj då! Brukar inte politikerna framhålla att svenska folket blir allt mer positivt till invandring?

Kommentera