Rullstolsmannen har sökt asyl i Brasilien

BEDRÄGERI. Rullstolsmannen Lars Wallin har inga planer på att återvända till Sverige för att avtjäna sitt fängelsestraff. Nu har han sökt asyl i Brasilien, skriver GA. 2011 dömdes Lars Wallin, 51, av Linköpings tingsrätt till fyra års fängelse för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott. Under sex år lyckades han få Försäkringskassan att betala ut drygt 13,5 miljoner kronor för personlig assistans dygnet runt.

Lars Wallin
Lars Wallin

Men han avslöjades, och bilder visar hur han åker på semester till bland annat Egypten, och hur han renoverar huset han ägde i Västerhejde. Helt utan problem att röra sig.

Hösten 2013 skulle han ha infunnit sig vid anstalten i Borås för att avtjäna straffet, men då var han spårlöst försvunnen.

Efter att han blivit internationellt efterlyst av Interpol hittades han i Brasilien i oktober förra året. Men han har ännu inte blivit utlämnad till Sverige. Nu skriver Gotlands Allehanda att Lars Wallin begärt asyl, och behandlingen av det ärendet kommer ta upp till ett år. Innan dess kommer han inte att lämnas ut.

-Pettersson säger att låt fanstyget stanna i Brasilien och ta det svenska medborgarskapet ifrån honom…

En annan här – Rullstolsmannen tog 5 miljoner och assistentens lön

HD glömde namnet…

13 thoughts on “Rullstolsmannen har sökt asyl i Brasilien

  1. Om vi nu har EN svensk som ägnat sig åt bidragsbedrägerier, hur stor är då den procenten bland etniska svenskar i jämförelse med andra ”svenskar”- Jag bara undrar, varför ska nyadeln få bete sig, när inte äkta svenskar får det?

  2. Men detta är sju klövern mål att störta Sverige . Men vad gör det då Svenska Banker bara trycker på en knapp så vips finns de 22,7 000 000 000 för att lösa ut Saudi från börsen.
    Invandringen kostar 6 000 000 000, muslimer kostar 72 000 0000 0000. Sverige har en befolkning som är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv = SVENSARNA ÄR MENTALT HANDIKAPPADE, helt otroligt att detta kan fortsätta som det gör

  3. Mannen skall behandlas efter de lagar som gäller i Brasilien och i Sverige, Herr Pettersson verkar tycka att han skall behandlas efter en impulsiv känsla. Så kan vi inte ha det i ett rättssamhälle.

      • Hej Albin!

        Oärlige mesen Lars Wallin har gått igenom det svenska rättssamhället. Dessutom blivit dömd för ett grovt brott.

        Har fått sin dom men har avvikit till Brasilien.

        Vad var det du missade….igen?

  4. Det unika är att det verkar vara en etnisk svensk eller nordeurope, det vanliga är K R U X av något slag, se alla bidragsbrott i Södertälje exempelvis, fusk med assistentbidrag m.m.
    Krux går till läkare från den egna folkgruppen som skriver falska sjukintyg, – om man ser på gruppen förtidspensionärer dominerar vissa grupper, dit hör inte etniska svenskar.
    Pratade med en läkare på Carema care, han sa att hela släkter kommer till Sverige och blir bidragsförsörjda. Nu sörjde de NYA MODERATERNA för att det är små vinstdrivande privata företag med egenintresse att blåsa skattebetalarna….inte så smart…bedragarmoderaterna tycker att det ska löna sig att lura samhället på pengar….

    • Tillägg: Jag tror den här råttan Lars lider i Brasilien och kommer att få svårt att klara sig där länge till.

  5. Om en kriminell svensk söker asyl i annat land kan vi vara säkra på att kriminella utlänningar söker asyl i Sverige

  6. Det finns ett enkelt alternativ att undvika sådana här bedragare……………..inför åter TJÄNSTEMANNAANSVARET !

Kommentera