18 thoughts on “1:a april?

  1. RELEVANT FRÅGA TILL SNÖVIT….VAD SKER MED MOSKERNA
    DÅ VI TATT ÖVER I MAKTENS KORRIDORER…SKALL VI JÄMNA
    DESSA KRÅKSLOTT MED MARKEN??

  2. Fy tusan! Tankeväckande men det är meningen att aprilskämt ska vara roliga och få en att skratta. Här fastnar verkligen skrattet i halsen.

  3. Det är ju bra att det öppnas upp för böneutrop på Söder nu behövs det också aktiv hjälp till nyanlända tillhörande islam att få ordentligt många lägenheter där också.

  4. En del ”skämt” sätter man i halsen, detta är ett sådant. Det är tyvärr inget skämt, mer en framtidsprofetia. En väldigt nära framtid såsom utvecklingen pågår just nu.

    • Knappast på Södermalm, där dras nog gränsen för mångkulturens närmande. Men ute i förorterna är det bara spännande att läsa om det nya Sverige…

    • Eftersom det handlar om invandrarnas krav så tror jag knappast att det handlar om ett aprilskämt.

  5. Ja j*vlar, jag läste denna artikel och funderade i samma banor, dock utan ihågkomst av dagens datum. Hoppas verkligen att det INTE är ett skämt. Södermalm, med Skavlan, Virtanen, och all övrig ”kulturelit” skulle må bättre, med sex dagliga minaretpåminnelser om det multikulti-Sverige dom brinner för.

  6. Ett straff åt Södermalmsmaffian?

    Besläktat ämnde -> Läste läsarkommentarer till en artikel i en skånsk tidning härom sistens, där det stod att ett asylboende skulle inrättas i en trakt att ”det är lika gott åt dem, i den valkretsen har ju SD över 30 %”….. denne knasige ”icke-rasist” anser alltså att det är ett straff att drabbas av ett asylboende. Kanske är det nämdemannamaterial för Decemberjuntan?

  7. SKRÄMMANDE vilket naivitet ”svenskar” visar mot denna totalitära ideologi, undrar om de rödgröna också gillar sharia som bl.a. säger a t t kvinnor inte får köra bil eller a t t en kvinnan clitoris ska avlägsnas ??

    • Det är ju ingen som vågar fråga dom. Sätt lite press på PK eliten, vad är det som ni tycker är bäst med islam. Det är nog ingen lätt fråga att svara på, men ingen vågar ju fråga.

Kommentera