Jag funderar

I en debatt förra året sade dåvarande finansminister Anders Borg att en befolkningsökning är grunden till en växande välfärd och ett fungerande samhälle.

I dagarna har vi hört flera politiker och godhjärtade människor hävda att Sverige måste ge PUT till alla som söker asyl i Sverige. De ska m.a.o. ges rätten att stanna i Sverige under resten av sina liv. Ska man döma av dessa politikers och godhjärtade människors ord, så är i stort sätt alla som kommer till Sverige välutbildade ingenjörer, läkare, kirurger, sjuksköterskor etc.

Då frågar sig vän av ordning om inte dessa politiker och godhjärtade människor är lite väl egoistiska och kanske rent av nationalistiska? Deras resonemang går alltså ut på att med hjälp av flyktingar rädda svensk välfärd och svenska medborgares välstånd. Hur ser då dessa politiker och godhjärtade människor på länder som Syrien, Somalia och deras framtid? Är det något som behövs när dessa länder ska byggas upp, är det just ingenjörer, läkare och andra som har kunskapen och möjligheten att göra just detta. Vilka ska då göra detta jobb när de välutbildade finns i Sverige och övriga västvärlden, hitlockade av diverse incitament?

Frida Johansson-Metso, Cecilia Wikström m.fl. har nog en del att förklara.

3 thoughts on “Jag funderar

  1. Har ni hört om de sju grovt kriminella? fredrik o sju klövern säger på you tube: Det Svenska folket är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själva plus att fredrik säger att Sverige inte tillhör oss Svenskar. Detta har vi sett hur denna grovt kriminella Landsförrädare har stulit vår välfärd och gett bort den till folk som inte har hjälpt till att bygga upp denna välfärd. Denna grova kriminella sju klövern m ihop med fredrik o stefan bör utvisas från Sverige anser jag. Helst till ett säkert läger samma som finns i Afrika med el stängsel, en skål ris och ett par liter vatten i veckan är egentligen för mycket för dessa grovt kriminella Landsförrädare. De bör få känna på hur flera hundra tusen pensionärer har det i Sverige på grund av fredrik o sjuan. För lindrigt att göra som de gjorde med Ceausescu f d president i Rumänien. Våra politiker påminner precis på samma sätt som Ceausesco och hans palats och liv. fredrik o sjuan ihop med ”stefan” är hänsynslösa grovt kriminella politiker.

  2. exakt, finns inte chans i helvete att länder de lämnar, åter
    skall kunna resa ur ruinerna…typ som Dresden i Tyskland
    gjorde, trots det va under DDR tiden…å andra sidan har
    väll inte Araber ”samma jävlar anamma” som Tyskar, de
    land de lämnar lär nog gå samma öde tillmöte som Sodom
    å Gomorra
    Nää, då anser de nog mer attraktivt lämna skiten bakom
    sig, å satsa på ny kula bland ”dukade bord i tomma lador”
    ….

  3. Bra formulerat! Den är inte så blind som den som inte vill se, får gälla för dessa hoppetossor.

Kommentera