De muhammedanska mördarna är ”runkare”

Londons borgmästare, Boris Johnson säger att, de mest entusiastiska muslimerna som åker till Syrien och Irak för att mörda, halshugga och utnyttja tillfångatagna kvinnor för ”korttidsförbindelser” (prostitution) , är ”runkare” som vänder sig till extremism när ”de avvisas av kvinnor”.

britain-in-pic-3-v2

Londons borgmästare Boris Johnson

Londons borgmästare säger  att de individer som reser till Syrien och Irak för att kämpa för Isis, behöver avmystifieras. Enligt rapporter han fått från  MI5  är en typisk profil på många av de unga männen att de avvisas av kvinnorna. De får inte göra det med tjejer, så de vänder sig till andra former av andlig tröst – vilket naturligtvis inte ger någon tröst. Om du tittar på den psykologiska profileringen av bombkastarna, så är det vanligt att de tittar  mycket på porr.  De är bokstavligen runkare, svåra onanistster.

LÄNK

Boris Johnson använder ordet ”Wankers” som jag översatt till ”runkare” ,man kan läsa Wikipedias uppfattning om ordet  HÄR

 

7 thoughts on “De muhammedanska mördarna är ”runkare”

  1. Vad som ger upphov till en jihadist: ett stoooort ego, en nolla som aldrig blir någonting i Väst, sexuell frustration, tristess (eftersom oftast en sådan loser är arbetslös).
    Vilket ord är nyckelord upprepad som mantra – namn på deras Gud? Respekt. Det är det de trånar efter lika mycket som efter sex. Så börjar resa från nollan till martyr!

  2. Om man har läst på om islam förstår man att det ligger en hel del sanning i det borgmästaren säger. Tittar man på IS rekryteringsaffischer så bekräftas det.

    Tänk på de unga hormonstinna muslimer som lever, här. Även i västliga länder ska de följa sin religion. De kanske inte ens klarat av grundskolan och deras föräldrar förväntar sig att leva i kyskhet tills efter bröllopet. Detta kan dröja p g a att de inte får jobb utan utbildning i väst.

    Sen ser de en kallelse från IS där de lockas med fint hus, en ny Toyota och upp till 4 fruar. Dessförinnan kan de gifta sig tillfälligt för att ha sex, delta i auktioner av unga tillfångatagna flickor.

    Deras uppfostran och religion har gett dem en kvinnosyn som inte gör de attraktiva för normala tjejer från väst (våldtäkter och grooming.

  3. Tufft sagt, skulle vi aldrig höra en svensk politiker säga.
    Men var går LÄNK, går inte att få upp.

  4. 🙂 Hoppsan, det var tufft sagt. De är väl porrfanatiker för att de inte är gifta, allmänt kvinnofientliga och det är nog inte kvinnor de drömmer om att ha ihop det med. Nihilister och fanatiker och allmänt trogna islam, de rättrogna muslimer som läst och förstått koranens innehåll och har mo som förebild. Vilken förebild, att muslimer ens får driva moskeer med den vedervärdiga ideologin som islam handlar om. Inte ett rätt i en demokrati.

  5. Inte nog med att denne socialist har ett begränsat ordförråd, han byter inte om, varken när han tränar boxning eller skjutning.

    Frånsett det, han har rätt när det gäller att Muhammed (sbuh) utnyttjar den starkaste kraften efter tyngdkraften, nämlingen sexualdriften, för att vidga sitt banditimperium.

Kommentera