Märsta unga muslimer bjuder in hatpredikant

ISLAM. På lördag, den 31/1 är det tänkt att den arabisk-brittiske hat-predikanten Haitham al-Haddad ska tala i Märsta. Arrangörer är Märstas Unga Muslimer och Islamguiden.com.

2015-01-29_1700

Haitham al-Haddad har betecknats som hatpredikant av flera organisationer i Storbritannien, med anledning av hans uttalanden om homosexuella och judar, hans motstånd mot demokrati, hans försvar för självmordsbombningar, åsikten att Usama Bin Ladin har blivit martyr, hans legitimering av könsstympning och hans förespråkande för införandet av Sharia-lagar med stening av otrogna och dödsstraff för avfällingar på straffskalan – med mera.

-Pettersson vill bara tala om, för att undvika missförstånd att hat mot judar och homosexuella, motstånd mot demokrati, försvar av självmordsbombningar, legitimering av könsstympning och förespråkande för införandet av Sharia-lagar med stening av otrogna och dödsstraff för avfällingar på straffskalan med mera inte har något med islam att göra, för islam är fredligt det har PK bestämt.

Nu kanske Sigtuna kommun stoppar framträdandet och islamisten och det är dumt. Det är bättre att han får tala och talet sedan översätt och läggs ut av media så vi får se vilka det är som hatar…

UNT

10 thoughts on “Märsta unga muslimer bjuder in hatpredikant

    • Dumt att spärra ut dem. Bättre att låta dem hållas och kräva full tillgång till alla lokaler + rätt att filma. Kackerlackorna ska ut i solskenet!

  1. Håller med. Genom att skyffla detta under mattan får allmänheten inte reda på vad som sker. Ställ upp med riksdagshuset och kör ut skiten genom alla avloppskanalerna! Dvs SVT, TV4, DN, SvD, osv.

  2. En sådan muslimsk lärd,borde ju inbjudas till Riksdagen,för att informera om den fredliga religionen,som 300 av dess ledamöter stödjer. Hur kan de missa ett sådant tillfälle,när han nu uppehåller sig i trakten ? 🙂

  3. Det visar bara vad ”Unga Muslimer” står för. Spännande att se hur snabbt PK driver kommunen till en ”pudel”. Kan det tänkas bli en dyr lokal i en grannkommun, t ex? Hemlig dagordning, så det måste vara något kontroversiellt t o m för muslimer?

  4. Jag hörde senast igår kväll,från en lärd islamsk professor att vi måste skilja på Islamism och islam !Islam är som Pettersson skriver en mycket fredlig sammanslutning.Efter min personliga mening (till största delen) bestående av efterblivna dårar,ur otaliga muslimska länder !
    Jfr.gärna med några av bloggens tidsvisa gästkommentatorer.

Kommentera