SD fördubblar platserna i migrationsdomstolarna

VALET 2014. Sverigedemokratiska nämndemän ökar kraftigt i landets migrationsdomstolar efter valframgången. Enligt SR Ekots sammanställning kan det röra sig om en fördubbling.

– Det är en djupt olycklig utveckling. Det riskerar att undergräva förtroendet för migrationsdomstolarna, säger Anne Ramberg från Svenska advokatsamfundet till Sveriges Radio.

 Hon anser att allt fler representanter från ett invandringskritiskt parti som är med och avgör migrationsmål hotar domstolarnas trovärdighet.

-Pettersson tycker att representanter för Miljöpariet, som är för fri invandring, och är med och avgör migrationsmål hotar domstolarnas trovärdighet och Sveriges säkerhet…

8 thoughts on “SD fördubblar platserna i migrationsdomstolarna

  1. Domstolarnas trovärdighet??? Det är min själ längesedan
    som Svenska dumstolar hade någon trovärdighet:
    Och det vet hon om hon Ramberg, men hon är ju SD hatare,
    och då måste hon ju tycka så . Men vad föreslår hon då,
    att SD representanter ska uteslutas för att få vara med??

  2. Är det medvetet som SR lagt ut en bild som det står SALE på när det handlar om svensk invandring?

    Skylten betyder naturligtvis något annat, men det första jag tänkte på när jag såg den var den pågående utförsäljningen av Sverige.

  3. Vänstern upprördes när Björn Söder valdes till vice talman, men jag har inte sett någon beklaga sig över det när han väl satt där.

    Om en Sverigedemokrat befaras döma fel i Migrationsdomstolen för att de är för en mer restriktiv migrationspolitik, borde många undra över hur opartisk en miljöpartist som vurmar för en mer generös migrationspolitik är.

  4. Alhem upprörs över att SD-Nämdemän är inte opartiska, men yttrar inget om islamister som nämdemän.
    Är verkligen islamistiska nämdemän opartiska när en Jude skall få uppehållstillstånd?

  5. Moderaternas ungdomar, och glöttarna från centern och Folkpartiet… det är inte bara vänstern som är tydligt FÖR fri invandring. Som vad är problemet om man är från ett ”invandrarkritiskt” parti, men inte från ett ”invandrarpositivt” parti, när man ska vara OPARTISK och RÄTTVIS, frågas.

  6. Det var väl 54 % av de tillfrågade i senaste SOM-undersökningen som ville minska invandringen? Så vad är problemet?

Kommentera