Ensamkommande barn åtalas för rån, sexuellt ofredande och våld mot polis

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Rån, sexuellt ofredande och våld mot polis är några av punkterna som den unge mannen kommer att åtalas för. Den 17-årige mannen åtalas nu för flera brott som ska ha begåtts under våren och sommaren i år.

Den 22 april i år stal han 900 kronor från en pojke på Snäckebacksskolan. När den bestulne ville ha tillbaka sina pengar ska 17-åringen ha tagit en sönderslagen flaska och hotat honom med.

I juni ska 17-åringen vid två tillfällen ha kränkt en kvinna på ungdomsboendet Cura park genom att ”trycka sitt underliv mot henne” och slicka henne på halsen.

När han dagen efter skulle omhändertas av polisen gjorde han motstånd och bet bland annat en manlig polisman i armen. Han ska också ha gjort utfall med huvudet och viftat med armarna för att komma loss.

Dessutom åtalas han för att ha vägrat att lämna tillbaka ett Playstation 3 till Cura park i mitten av maj i år.

17-åringen förnekar skuld beträffande alla åtalspunkterna.

-Pettersson noter att BLT glömmer att nämna att Cura park är ett hem för ensamkommande, stackars barn. Men på den journalistiska plussidan ligger att de kallar 17-åringen för man…

2014-10-24_0638

3 thoughts on “Ensamkommande barn åtalas för rån, sexuellt ofredande och våld mot polis

  1. Typiskt för dessa ”barn” är att alltid neka till allt..Oavsett hur många bevis som föreligger !Sen får vi ha förståelse för PK-pressens olika benämningar på dessa lyckosökande.Måste vara svårt att hålla i sär,alla olika uttryck för
    berikarna…
    Såg just på PI,en notis över en s.k.”fattig EU-medborgare”,som i Tyskland kallas Zigeuner men döpes om i detta fall till ”Emil M”…Denne nekar också till alla brott.Tänka sig vid sidan av alla zigenarspecialiteter,hade denna också en böjelse för äldre kvinnor.Minst två våldtäkter lägges till honom till last trots säkra DNA-spår,förnekar han brotten !
    http://www.pi-news.net/2014/10/bulgarischer-zigeuner-emil-einbrecher-und-vergewaltiger-in-moabit-vor-gericht/

    • Curas illustration – en liten pilt i äppelknyckarbyxor! Det börjar närma sig sanningen. Mona poserade med inklippta förskoleflickor.

      Tyckte att det var lustigt att ”pojken” i tyska PI hette Emil. Han hade missat ta Regain också. Endast i Sverige hade han passerat som minderårig.

      Deras namn på zigenarna var också bra: Rotationseuropéer.

  2. Hörde ni allihopa vilket bra uppträdande 17-åringen har, vilken tur att det bara är 87% av svenskarna som röstar på partier som vill ta in minst 100 000 av dessa per år……..

Kommentera