Amnesty: Islamska staten har inlett en etnisk rensning

ISLAM. Den muslimska terrororganisationen Islamiska staten (IS) har i norra Irak inlett en ”systematisk etnisk rensning”, där pojkar och män urskillningslöst tvingats upp i transportfordon för att köras bort och mördas. Det rapporterar Amnesty International i en ny kartläggning.

2014-09-02_0818

IS ”utför fruktansvärda brott och har förvandlat lantliga områden i Sinjar till bloddränkta dödens fält”, heter det bland annat i rapporten, där människorättsorganisationen samlat hårresande vittnesmål från överlevande.

-Pettersson tycker att Amnesty har fel. Islamska staten har inte inledd någon etnisk rensning, muslimerna har hållit på med etnisk rensning i 1400 år.

Fråga de judar som bott i Mellanöstern i tusentals år och nu är fördrivna till ett land. Mellanöstern var kristendomens födelseplats, fråga alla kristna som fördrivs, fråga ursprungsbefolkningarna i hela Nordafrika inklusive Egypten, fråga buddisterna i Afghanistan osv. osv.

PK-politiker och PK-journalister undrar varför ingen såg faran i tid, men de snackar strunt, mängder med människor inte minst på alternativa media har varnat för islam. Pk har varit och här blinda och döva.

IS, Boko Haram, al Shabab, al qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, är bara några av av mördarorganisationerna som islam skapad och de skulle alla göra samma sak om de hade makt till det. De vill skapa fred på islamskt vis…

Irak etnisk rensning rapport från Amnesty 

2 thoughts on “Amnesty: Islamska staten har inlett en etnisk rensning

  1. Jag menar att situationen i mellanöstern och nordafrika är George W Bush och Barack Obamas fel. Om de låtit bli Irak, Libyen etc. hade inget av detta kunnat ske.

Kommentera