Lekledare mordhotad i invandrarghetto

GÖTEBORG. Lekledaren delade in lagen i en minifotbollsturnering i Bergsjön i Göteborg. Ett barn blev indelad i ett lag där han inte ville vara med eftersom han tyckte att de andra var för dåliga spelare, och krävde att få byta lag. Ledaren berättade då att så gör man inte.  

Barnet blev då argt och tillkallade sin storebror, som tvingade ledaren att godkänna viljan med hot. Brodern gav den 19-årige ledaren tre örfilar framför barnen och fortsatte sedan med att dra fram en pistol från innerfickan, riktade den mot hans kind och sa att han skulle kunna döda honom och hans släkt.

– Grattis det nya Sverige säger Pettersson men läser inget om att storebror är arresterad…

 

6 thoughts on “Lekledare mordhotad i invandrarghetto

  1. Tidningarna mörkar något alldeles genomj_vligt när det gäller ickesvenskar, det har man sett lokalt när de mörkar slagsmålen mellan åka-hem-aspiranter och svenskar. Så, att de mörkar här är inte förvånande.
    Det enda de inte verkar gömma är våldtäkterna men då låter de bli att säga att det var en apdullah/somalieskinny/liknande som varit framme och rasskändat.

    Jag tycker att den här ledaren var modig genom att bara befinna sig i ett blatteområde. Vi får väl hoppas att personen i fråga blev klokare. De kommer aldrig att förändra sig, dessa massproducerade, sedan årtusenden religionsindoktrinerade…varelser.

  2. Och vad f-n har lekledarens släkt med det hela att göra???
    Låter som ett klockrent fall av ’guilt by association’.

  3. Ingen lek att vara ungdomsledare i ett invandrarghetto.

    (Sorry! Kunde inte låta bli.)

  4. I ett friskt Sverige så skulle den otvättade med pistol få 10 års arbetsläger skulle han skjutit skallen av sin lika otvättade bror som just våldtagit en kvinna så skulle jag låta asyl processen rulla vidare. Men nu är ju inte detta ett friskt land, bara be en stilla bön att Allah är nådig!

  5. Blatte som leker med pistolliknande föremål som slaskmedia brukar beskriva föremålet. Det handlar nog bara om en misslyckad bidragsberoende nolla med ursprung från MENA.

Kommentera