Får vi sanningen?

Tänk om sanningen kom fram?

Tänk om alla vågade och fick säga sanningen om Sverige anno 2014?

Politiker, journalister, socialtjänsten, Migrationsverket, polisen och alla andra som dagligen hanterar Europas och kanske världens mest extrema migrationspolitik.

Tänk om alla berörda parter vågade och fick säga…the truth and nothing but the truth!

Vad skulle vi då få veta?

5 thoughts on “Får vi sanningen?

  1. Titta hur Norge ser på hoten från jihadister! De säger att de nu har nästan 200.000 muslimer i Norge. Hur många har vi i Sverige?

    Jag har sett en siffra på 400 som har rest från Sverige till Syrien och Irak för att kriga (motsvarande siffra i Norge sägs vara 50). Dessa krigare borde fråntas både PUT och ev medborgarskap då de inte kan anses vara ”flyktingar” eller skyddsbehövande.

    Men det är klart, experten från Försvarsstaben sa ju att Norge överdriver faran….

  2. Det heter nu att regeringen lånar till skattesängkningar. Man lånar nog pengar för att hålla igång Världens största sosialbyrå .Det man talar om i dag är att självmorden ökat dramatiskt bland Svenska ungdomar tacka fan för det inget arbete ingen bostad ingen framtidstro en del ger upp.Men när det gäller drägg ifrån jordens alla hörn då jävlar verkar det finnas obegränsat med pengar. Fy Fan 7klövern vad har ni ställt till med !!!

  3. Jag drar mig till minnes 70-80 tal då började en del svenskar bekymra sig över den höga invandringen på den tiden så hette det bara invandring trodde vi. PK började skruva på sig och sade det kommer si och så många asylsökande ups ett nytt ord så har vi otur idag 2014 så är det inte ”bara” 80 000 asylsökande som kommer, utan Pk media kanske har hittat på ett nytt ord det kanske kommer + 50 000 st bajsilanter också!?

  4. Det blir SD i riksdagsvalet men om vi framöver hamnar i nån slags 9-klöver eller nåt så får man väl välja lite mer brutala typer 2018?

    Eller kanske förändringen måste se utanför den påstådda demokratin?

    Det är kanske inte ett nytt politiskt parti vi behöver?

  5. Förmodligen den lilla strimman av verklighet som PK inte beskriver för oss.
    Dvs det som de mer ideella medierna levererar under hot och spott och spe och utanförskap och arbetslöshet osv . . .

Kommentera