Kvinnan ber mannen köpa biljett – blir attackerad

STOCKHOLM. Det var vid lunchtid den 31 mars som kvinnan passerade spärrarna till Högdalens tunnelbanestation. Mannen på bilden försökte då tränga sig in och ta sig till tågen på kvinnans biljett. När hon bad honom köpa en egen biljett gick han till attack. Först knuffade han henne i ryggen, kastade en tidning i hennes ansikte och skrek åt henne. De båda skiljs åt och gick till olika perronger.

2014-04-24_1854

Mannen fick återigen syn på kvinnan och började skrika och peka finger åt henne. Han valde då att springa till samma perrong som kvinnan och spottade kvinnan i ansiktet när hon försökte ringa på hjälp. Sparkade mannen henne så att hon tappade telefonen. Gärningsmannen tog kvinnans telefon och försvann från platsen.

Signalement: Gärningsmannen var klädd i en rödvit mössa, svart skinnjacka av något längre modell och militärmönstrade byxor.

-Pettersson noterar att TV3 Efterlyst inte nämner att mannen kallade kvinnan ”rasist”. Nåväl sådant händer ofta och varifrån mannen kommer kan ni gissa lika bra som jag…

22 thoughts on “Kvinnan ber mannen köpa biljett – blir attackerad

  1. @Ruben
    Eftersom det fredag skickar jag dig en hälsning från München:
    Prosit och trevlig helg !

    • Tack för den Stenbock! Vad vore livet utan skummande öl, och vackra flickors ”glipor”! 🙂

  2. Gissa? Vi gissar att han inte är stockholmare han ser alldeles för oborstad ut, vi har diskuterat och kommit fram til att han troligen är skåning, den Bylundska varianten.

  3. Gissa? Ja vi har diskuterat fallet och vi tror inte att han är Stockholmare, han ser inte tillräckligt oborstad ut. Vi gissar på skåning, den Bylundska varianten.

  4. Det är hit vi har kommit med Vänstern och deras media?
    ”Hon är vit, och därför rasist, så det är okey”
    ”Hon är vit, och därför rasist, gruppvåldtäkten är okey?”
    ”Han är vit, misshandla och råna, det är okey”

  5. Jag begriper inte varför TV3 vill ha tag på kräket, inget händer ju ändå med honom?

  6. Ja tänker inte sitta och argumentera för det tjänar ingen av oss på, så du får fortsätta med ditt s.k. ”allt är blattarnas fel” medans jag jobbar och skattar, som Zlatan sa, det kliar mig ingenstans.

    • Tror du det intresserar någon hos Pettersson,att du dyker upp under olika ”alias”,oavbrutet ältande samma smörja ?

    • Du kan sitta och tugga på ditt så kallad ”typiskt” samtidigt som du borde veta bättre! Man drar inte alla över en kam för att någon dum individ beter sig omänskligt. Fel är fel oavsett om du är ”blatte” eller ”svenne”. Sluta göra dig till åtlöje, det är bara pinsamt.

      • Jo då det går att generalisera, det finns kulturella eller religiösa beteenden. Bristen på respekt för Sverige ligger mer i icke svenskar är i svenskars beteende. Var har du åldringsrånarna? Är det ett typiskt svenskt beteende? Våldtäkter, kasta frun från balkongen, mörda sin dotter för en blick på grannpojken? Eller det blir för komplicerat att hänga med på?

Kommentera